Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Warzone 4. Sezon Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Call of Duty Warzone için 4. sezon nihayet başladı. Yeni oyun modları, operatörler, silahlar ve sınırlı bir etkinlik oyuna eklendi. Sizler için detaylı bir sezon rehberi hazırladık.

Warzone Sezon 4 başladı! Yeni Verdansk Resurgence Mini oyun modu ve süper hızlı Dirt Bike, Call of Duty Warzone’un bu yeni sezonunda eklenen birçok şeyden sadece ikisi. Ayrıca bol miktarda yeni silah, zaman sınırlı bir etkinlik ve üç yeni operatör de oyuna eklendi. Oyunun 4. Sezonunun ilerleyen günlerinde, ilk hedef tabanlı battle royale oyun modunu deneyimleyeceğiz.

Oyuna yapılan pek çok yeni ekleme ile bu Warzone 4. Sezon rehberi çok işinize yarayacak. Ground Fall etkinliğinden Season 4 Battle Pass’e kadar tüm yeni içeriklere bir göz atalım. Sizin için oldukça detaylı bir rehber hazırladık.

Warzone Sezon 4 Ground Fall Etkinliği

Warzone Ground Fall

Warzone Sezon 4, sınırlı süreli yeni bir etkinlikle başladı: Ground Fall. Göreviniz, Verdansk’ta çöken uyduların kalıntılarını bulmak ve güvence altına almak; SAT-links. Uydu konumları haritada görünmüyor, ancak oyun oynarken uzaktan görülebilecek kadar büyükler. Bir uydu bulursanız yalnızca uyduyla etkileşime geçmeniz yeterli olacak ve bu, Ground Fall etkinliği ilerlemenize sayılacak. Warzone’u açın ve her hedefi ve ödülü görmek için Ground Fall etkinlik sekmesine gidin.

Yeni Oyun Modları: Verdansk Resurgence Mini ve Payload

Warzone Verdansk Resurgence

Düşman konumlarında son derece net ve gulag içermeyen daha küçük haritaları seviyorsanız, Verdansk Resurgence Mini oyun modu tam size göre. Bu yeni Warzone 4. Sezon oyun modu, bir lobide 44 veya 45’ten fazla operatöre sahip değil. Daha en başından daha fazla aksiyon ve daha kısa bir oyun süresi sizleri içine çekecek. Verdansk Resurgence Mini oldukça yoğun olmasına rağmen, büyük miktardaki yüksek kaliteli ganimet, siz ve ekibiniz için daha fazla koruma sağlayacak.

Başka bir yeni Warzone 4. Sezon oyun modu 4. Sezonun ortalarında sunulacak. Payload adı verilen bu oyun modunda, kırk operatöre iki araç karavanına eskortluk veya sabote etme görevi verilecek. Bu, Warzone’daki ilk hedef tabanlı oyun modu olacak!

Warzone Sezon 4 Yeni Eklenen Operatörler

Warzone Sezon 4 Opetor

Sezon 4, üç yeni operatör tanıttı. Mağazayı kullanarak veya Warzone Season 4 Battle Pass satın alarak bunların kilidini açabilirsiniz. Bunlar yeni operatörlerimiz:

Jackal: Warsaw Pact. Bu maskeli paralı asker liderinin kilidi, Call of Duty Warzone Season 4 Battle Pass satın alındığında açılacak. Onu Seviye 0’da alacaksınız ancak parlak takımının kilidi 100. seviyede açılacak.
Salah: NATO. Terörle mücadele uzmanı Salah, Sezon 4 Mağaza Paketi tekliflerinde sunulacak.
Weaver: NATO. Bu tek gözlü CIA görevlisini 4. Sezon Mağaza Paketi tekliflerinden satın alabilirsiniz.

Warzone Sezon 4 Yeni Silahlar

Warzone 4. Sezon Silahlar

Warzone Sezon 4’te toplam beş yeni silah bulacaksınız. İşte tam silah listesi:

MG 82: LMG. Çok yüksek atış hızına sahip tam otomatik hafif makineli tüfek. MG 82’yi Battle Pass seviye 15’te alabilirsiniz.
C58: Assault Rifle. Daha yavaş ateş hızı, ancak yakın mesafede yüksek hasar. 4. Sezon Battle Pass satın alarak ve 31. seviyeye ulaşarak kilidini açabilirsiniz.
Nail Gun: Special/SMG. Yavaş ateş hızı, ancak yüksek hasar çıkışı. Bunu, gelecek Sezon 4 Mağaza Paketinden bir plan olarak veya bu Warzone sezonunda oyun içi bir mücadeleyi tamamlayarak satın alabilirsiniz.
OTs 9: SMG. OTs 9’un şarjör kapasitesi düşük ancak atış hızı çok yüksek. 4. Sezon Mağaza Paketinden veya oyun içi mücadele ödülü olarak alabilirsiniz.
Mace: Melee.  Warzone yakın dövüş silahlarını da unutmadı: Bu topuzla iyi hedeflenmiş bir darbe düşmanlarınızı çabucak halledecek. Sezon 4 Mağaza Paketinde bulabilirsiniz veya oyun içi zorluklarla elde edebilirsiniz.

Sezon 4 Yeni Araç: Dirt Bike

Warzone 4. Sezon Dirt Bike

Verdansk’ın her yerinde, arabaların üzerinden atlamaya ve vadilerde yarışmaya hazır yeni Dirt Bike aracını bulacaksınız. Dirt Bike, Warzone’daki en hızlı araç olacak ve aynı zamanda manevra kabiliyeti en yüksek olanlardan biri. Destansı gösteriler yaparak ekibinizi etkileyebilir veya düşmanlardan kaçmak için Dirt Bike’ı kullanabilirsiniz. Dirt Bike’ın tekerlek çekişi mevcut, ayrıca kayabilir veya sürüklenebilir olacak. Dayanıklılığına gelince, o kısımdan çok bir şey beklemeyin.

Warzone Sezon 4 Battle Pass

Warzone 4. Sezon Battle Pass

Yeni bir sezon, yeni bir Battle Pass anlamına geliyor tabii ki. Warzone Sezon 4 Battle Pass, çok sayıda renkli silah görünümü, iddialı arama kartları ve keskin çıkartmalar içeriyor. Birçok oyuncu için ana ödül muhtemelen fotoğrafta da gördüğünüz Jackal görünümü veya Forgotten Oasis saldırı tüfeği görünümü olacak. Her ikisi de Battle Pass seviye 100’de açılacak.

1.000 CP (Call of Duty Puanları) karşılığında Call of Duty Warzone Season 4 Battle Pass’ı alabilirsiniz. Anında seviye 20’ye yükseltmek istiyorsanız, 2.400 CP ödemeniz gerekecek. Ayrıca bir arkadaşınıza hediye etmenize izin veren yeni bir Battle Pass özelliği de eklendi. Bu seçeneği kullanmak istiyorsanız, önce iki faktörlü kimlik doğrulamayı açmalısınız.

Sizler için Warzone 4. Sezon rehberimizin sonuna geldik. Kaçırdığımız bir nokta veya sizin en çok heyecanlandığınız konuları yorumlar kısmında bizler ile paylaşmayı unutmayın!

Warzone resmi sitesine bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.