Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

WarZ: Law of Survival Android Platformunda Güncellendi!

WarZ: Law of Survival ile Android cihazınızda zombi öldürebilir ve stres atabilirsiniz.

Noelle Collier’in Android platformuna ilk ve son geliştirdiği oyun olan WarZ: Law of Survival bu sabah güncellendi. Oyunculara kaliteli grafikler ile zombi öldürme imkanı sunan başarılı oyun tamamen ücretsiz.

WarZ Law of Survival Android Platformunda Güncellendi 1

Kusursuz grafiklere sahip olan WarZ: Law of Survival, oldukça renkli içeriklere sahiptir. Türkçe dilini desteklemeyen oyun bünyesinde İngilizce dilini bulunduruyor. Eğer akıllı telefonunuzda stres atmak istiyorsanız tam da aradığınız oyun WarZ: Law of Survival diyebilirim. Aksiyonun ve gerilimin iç içe olduğu oyunda karşınıza birbirinden zorlu zombiler gelmektedir. Bu zombilerin amacı sizi de kendi saflarına çekebilmektir. Bunu da sizi ısırarak yapacaklardır.

Oldukça zengin bir içeriğe sahip olan oyunda zombileri öldürebilmeniz için ateşli silahlar ve zırhlı araçlar bulunmaktadır. Dilerseniz zombileri şehrin sokaklarında araçlar ile ezebilir dilerseniz de tam otomatik silahlar ile öldürebilirsiniz. Oyun içerisinde çeşitli zombiler bulunmaktadır. Bu zombiler sağlık, saldırı ve güç olarak birbirlerinden ayrılmaktadır. Bunlara ek olarak köpek olarak zombiler de size çeşitli saldırılar yapacaktır. Oyun içerisinde ilerledikçe sizi durdurmak için çeşitli zombi tipleri karşısına çıkacak ve sizde cephaneniz ile onları avlayacaksınız.

WarZ Law of Survival Android Platformunda Güncellendi 3

Özellikler

  • Kaliteli grafik
  • Ses efektleri
  • Zorluk derecesine göre zombiler
  • Zırhlı araçlar
  • Zengin içerik

Dilerseniz buradan oyunu Android cihazınıza indirebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.