Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Shiro Games, Wartales’in Erken Erişim Çıkış Tarihini Açıkladı

Shiro Games, Wartales'in 1 Aralık'ta Steam Early Access'te çıkış yapacağını duyurdu. Bu vesileyle yeni bir fragman yayınlandı.

Wartales çıkış tarihini nihayet öğrendik. Northgard‘dan bilinen stüdyo Shiro Games tarafından geliştirilen, strateji ve RPG unsurlarını birleştiren bir yapım olan Wartales‘in çıkış tarihini nihayet öğrendik. Görünüşe göre uzun süre beklemek zorunda kalmayacağız. Oyun, bu yıl 1 Aralık‘ta erken erişimde piyasaya sürülecek.

Bahsedilen oyun şimdilik sadece PC’ye gelecek ve Steam’de satılacak. Northgard nihayet konsollara ve mobil cihazlara taşındı, bu yüzden yeni oyunun da durumu benzer olursa şaşırmayacağız.

Wartales

Wartales Neler Sunacak?

Geliştirici ekip, oyunun tam sürüme daha erken ulaşma olasılığını anlatsa da, Erken Erişim aşamasının yaklaşık on iki ay süreceğini ifade etti. Erken Erişim sürümü, hemen hemen tüm oyun mekaniğinin dengelenmesi üzerine olacak. Oyun, piyasaya sürüldükten sonra geliştirici ekip oyunun içeriğini genişletmeye odaklanacak.

Geliştirici ekip oyunu Erken Erişim yayınlama sebebini, oyuncuların önerilerinin Wartales’i şekillendirmesi olarak açıkladı. Bu model Northgard için çok iyi çalıştı, bu yüzden Shiro Games’in yeni çalışmasında da benzer olacağını umuyoruz.

Oyunu oynamak için 1 Aralık’a kadar beklemeniz gerekmediğini de ekleyelim. Steam’de, Erken Erişim sürümünün neler sunacağına dair iyi bir fikir veren kapsamlı bir demo mevcut.

Wartales: Early Access Announcement Trailer

Oyunda kendimizi ortaçağ Avrupa’sından ilham alan kurgusal bir dünyada buluyoruz. Yüz yıl önce bir veba, diğer ülkelere hakim olan Edora İmparatorluğu’nun çöküşüne yol açtı. O zamandan beri, eski süper güç kaosa sürüklendi, hukuk ve onur uzun zamandır anlamsız sloganlar haline geldi ve insanlar hayatta kalmak için hiçbir şeyden vazgeçmeyecek.

Durumu daha da kötüleştirmek için, sakinler hala, enfekte olanları öldürmeyen, ancak onlara gerçek bir kurdun et açlığına neden olan bu korkunç hastalıkla uğraşmak zorunda. Zamanında tatmin olmazsa, kurbanları yavaş yavaş duyularını kaybedecek ve zombi gibi bir şeye dönüşecek.

Wartales oynarken, diğerleri gibi tehlikelerle dolu bu dünyada hayatta kalmaya çalışan kahramanı oynuyoruz. Kahraman, bir grup keşifçinin lideri olacak ve onlarla birlikte karada seyahat ederek çeşitli işler alacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.