Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Warring States Steam’de Erken Erişimden Çıktı

Çok sayıda güncellemenin ardından Warring States artık tam sürüme geçiş yaptı.

Sıra tabanlı strateji oyunu Warring States, normalde Steam Erken Erişim programıyla satışa çıkmıştı fakat beklenen gün geldi. Oyun ilk yayınlandığı günden bu yana çok sayıda güncelleme alırken, yapımcı firma da desteğini hep devam ettirdi ve sonunda çıkış zamanı geldi.

Warring states steam erken erisimden cikti 1

Antik Çin dönemini ve farklı feodal eyaletlerin kontrol için birbiriyle mücadele ettiği bir zamanı konu alan Warring States, Polynation Games tarafından hazırlandı. Kullanıcıların da yüksek oranda beğendiği oyunda 15 tane tek kişilik hikâye görevi yer alıyor.

Çoklu oyuncu modları da sunan Warring States’te hem yapay zekaya, hem de diğer insanlara karşı mücadele etmeniz mümkün. Üstelik 12 farklı harita yer alıyor ve her seferinde farklı taktiksel dizilimler yapmak mümkün hâle geliyor.

Eski Çin müzik enstrümanlarının kullanıldığı, sıra tabanlı dövüşlerin ve 18 özel hareketin yer aldığı Warring States’te inşaat gibi mekanikler ise yer almıyor. Yani oyunda sadece savaşlara ve taktiksel seçimlere odaklanıyorsunuz.

Minimum sistem gereksinimleri de son derece düşük olan ve sorunsuz şekilde eski bilgisayarlarda da çalışan oyunu Steam üzerinden 40 TL’ye satın alabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. 12345emre

    Karmaşık bir oyun olacağa benziyor

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.