Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Warhammer: Vermintide 2, 11 Temmuz’da Xbox One Platformuna Çıkış Yapacak!

Warhammer: Vermintide 2, Xbox One'a geliyor.

8 Mart 2018’de bilgisayar platformuna çıkış yapan ve oldukça yüksek bir ses getiren Warhammer: Vermintide 2, önümüzdeki ay Xbox One platformuna gelecek.

Warhammer Vermintide 2 11 Temmuz’da Xbox One Platformuna Çıkış Yapacak 2

Oyuncuları alışılmışın dışında bir mücadele götüren Warhammer: Vermintide 2, Steam’de bilgisayar oyuncularına 50.00 TL olarak 8 Mart’ta sunuldu. Kaliteli grafiklerin ve sürükleyici yapının yer aldığı oyunda, şiddet ve vahşet iç içe oyunculara sunuluyor. Tek oyunculu ve eşli oyunculu olarak oynanabilen yapımda 9 farklı dil seçeneği yer alıyor. Xbox One oyuncularına bugün beta olarak sunulan yapım, 11 Temmuz’da tam sürüm olarak yayınlanacak.

Bilgisayar platformunda milyonlarca kopya satış rakamlarını deviren yapım, yakında PlayStation 4 platformu oyuncularına da sunulacak. Xbox One platformunda kusursuz grafiklere sahip olacak olan yapım, 4K desteğine de sahip olacak. Savaş sahneleri ile milyonlarca opya satmayı başaran yapım, ülkmiz oyuncuları tarafından da ilgiyle oynanıyor. Benzersiz karakterlere sahip olan yapım da birinci şahıs kamera açıları ile kanlı sahnelere girecek ve düşmanları etkisiz hale getirmeye çalışacağız. İnceleme puanları ile de bekleneni veren yapım, 11 Temmuz’da Xbox One platformuna çıkış yapacak.

Warhammer: Vermintide 2 | Xbox One Reveal Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.