Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Warframe New War Genişleme Paketinin Çıkış Tarihi Açıklandı

Warframe geliştiricileri, New War genişlemesinin bu aralık ayında çıkacağını duyurdu. Prime Resurgence etkinliği ise önümüzdeki hafta, toplanacak bazı ilginç ögelerle başlayacak.

Warframe New War çıkış tarihi nihayet belli oldu. Digital Extremes, popüler aksiyon RPG oyunu Warframe‘in bir sonraki genişlemesi olan New War’ın ne zaman çıkacağını nihayet açıkladı. Genişleme aralık ayında çıkış yapacak. Ne yazık ki, kesin tarih verilmedi.

Projenin bu yıl temmuz ayında açıklandığını duyurulduğunu hatırlatalım ancak o zaman yaklaşık bir tarih bile verilmemişti.

Warframe New War

Warframe New War Ne Zaman Çıkacak?

Warframe New War, tüm donanım platformlarında, yani PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S’de aynı anda çıkacak. Geliştiriciler, bunun Warframe tarihindeki en büyük hikaye genişletmesi olacağıyla övündü.

Oyunun hayranları yeni atraksiyonlar için gelecek ayı beklemek zorunda kalmayacak. Yarın 16 Kasım’da, oyuncuları yeni genişlemenin gelişine hazırlamak için Prime Resurgence etkinliği başlayacak. Etkinlik, ilgili silahlarla birlikte dolaşımdan kaldırılmış klasik savaş çerçevelerini elde etmemizi sağlayacak. Her hafta, Varzia olarak bilinen bir karakter için görevleri tamamlayarak kilidini açmak için farklı bir eşya seti sunacak.

Road to The New War - Preparation Stream

Warframe Prime Resurgence Etkinliği

Hafta:Zaman Aralığı:Elde Edebileceğiniz Kahramanlar:
1.Kasım 13-22Mage Prime ve Nova Prime
2.Kasım 23-29Limbo Prime ve Trinity Prime
3.Kasım 30 – Aralık 6Mesa Prime ve Hydroid Prime
4.Aralık 7 – 13Volt Prime ve Loki Prime
5.Aralık 14 – 20Vauban Prime ve Ash Prime
6.Aralık 21-27Oberon Prime ve Nekros Prime
7.Aralık 28 – Ocak 4Saryn Prime ve Valkyr Prime
8.Ocak 4-10Ember Prime ve Frost Prime
9.Ocak 11-17Rhino Prime ve Nyx Prime
10..Ocak 18-24:Rhino Prime ve Nyx Prime

Digital Extremes ayrıca 30 Kasım’da Warframe New War için Twitch’in sinematik bir fragmana ev sahipliği yapacağını duyurdu. Yayın TSİ 18.00’da başlayacak. Yayın sırasında genişlemeyle ilgili ek ayrıntılar da açıklanacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.