Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

War Thunder Deniz Savaşları Etkinliğini Duyurdu

War Thunder savaşçılarını bu haftasonu gerçekleştireceği deniz kuvvetleri etkinliğine davet ediyor.

Bilgisayarlardan ya da Playstation 4 üzerinden, çeşitli oyun modları, çevre ayarları ve seriler içeren deneme savaşlarına bu haftasonu katılabilirsiniz.

Gaijin Entertainment, Deniz Kuvvetleri pre-beta deneme savaşlarını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Denizcilik yeteneklerini ve yeni içerikleri denemeye hevesli olan kaptanlar, önümüzdeki haftasonundan itibaren her haftasonu oyuna erişim sağlayabilecek. Kapalı beta öncesinde, geliştiricilerin sunduğu temel oyun mekaniklerine ve ekipmanlara erişim imkanı da bulunacak.

naval battle war thunder 1

24-27 Şubat arasında ilk etkinlik gerçekleşecek pre-beta katılımcılarıyla gerçekleşecek. Katılımcılar ilk defa kullanılacak olan yepyeni torpilleri ve donanma gemilerini deneme fırsatı yakalayacak. Herbiri oldukça kuvvetli silah gücüne ve manevra kabiliyetine sahip olan yeni içerikler geri bildirimler doğrultusunda iyileştirilmiş olarak oyuna sunulacak.

Gelecek olan Kapalı Beta çalışması oyunculara araştırma ve geliştirme yapmak için çok sayıda deniz kuvvetleri aracı sağlayacak. Gemilerin pre-beta ve kapalı beta denemelerini gerçekleştirmek isteyen oyuncuları aşağıdaki bağlantıya alalım;

http://warthunder.com/en/news/4519-fleet-naval-pre-beta-testing-schedule-en/

Pre-beta katılımcıları halihazırda bulunan içerikleri deneme şansına zaten sahipler. Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek savaşlar da ”İskandinavya”nın buzul alanlarında, ”İngiliz Kıyıları”nda ve ”Afrika Körfezi”nin tropikal ikliminde olacak. Yeni oyun modları, özel olarak hazırlanmış Deniz Kuvvetleri içerikleriyle de oyunculara meydan okuyor.

‘Convoy’ modunda, her iki takım da düşmanlara ait olan donanımlı ticari gemileri yok etmek zorunda. Bunu yaparken de kendi bölgesini denizden ve havadan gelen saldırılara karşı korumalı.

Pre-beta katılımcıları gelecekte daha farklı deniz kuvvetleri modları, savaş alanları ve elbette yeni gemiler görmeye devam edecekler.

 

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.