Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2’nin Toreador Klanı Tanıtıldı!

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'den yeni bir klan tanıtımı geldi.

2020 yılının beklenen oyunları arasında yer alan Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 haftalardır klanlarını tanıtmaya devam ediyor. Yeni bir trailer eşliğinde yeni klanı olan Toreador’u tanıtan yapım yine ilgi çekmeyi başardı.

Vampire The Masquerade Bloodlines 2’nin Toreador Klanı Tanıtıldı 2

Paradox Interactive tarafından hem konsol hem de bilgisayar platformu için yayınlanacak olan Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 geçtiğimiz haftalarda önce Brujah sonra da Tremere klanlarını tanıtmıştı. Oldukça güçlü vampirlere sahip olan bu iki klan oyunun en önemli özeliklerini bizlere sunacak. Gerilim dolu bir fragman eşliğinde duyurulan Toreador klanı ölümsüz dünyanın ateşli insanları olarak tanımlanıyor. Yayınlanan fragmanda oldukça hoş bir bayan vampir kameralara yansırken masanın ucunda ise hiçbir şeyden habersiz bir kurban yer alıyor.

Toreador klanından olan bayan vampir kurbanına hiçbirşey belli etmeden sıradan bir yemek yermişçesine ona yaklaşarak kanına sahip oluyor. Ölümlüleri baştan çıkararak onları kurban eden Toreador klanı, birçok seçkin özellikler ile karşımıza çıkacak. Güzelliğe ve sanata takıntılı olan bu klan hızlı ve çevik yapıları ile oyuncuları etkileyecek.

Yapım 2 farklı klan tanıtımı daha yapacak. Bu klanlarda diğer klanlara göre farklı özelliklere ve yeteneklere sahip olacaklar.

Toreador klanının tanıtım fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Clan Introduction - Toreador - Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.