Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Vampire Survivors Yeni Bir Aktivite Rekoru Kırdı

Vampire Survivors son derece popüler olmaya devam ediyor. Oyun, Steam'de yeni bir aktivite rekoru kırdı.

Vampire Survivors muazzam bir popülariteye sahip olmaya devam ediyor. Oyun, Steam‘de aynı anda aktif olan oyuncu sayısı açısından yeni bir rekora daha imza attı. SteamDB’de de görebileceğiniz gibi dün 77 binden fazla kişi aynı anda bu ilginç oyununu oynadı. Bu, önceki rekorun kırıldığı bir hafta öncesinden yaklaşık 6 bin daha fazla.

Oyuncu sayısının artmasının sebebi muhtemelen dünden önceki gün yayınlanan güncelleme oldu. En son güncelleme numarası 0.2.13, oyuncular arasında büyük ilgi uyandıran başka bir karakteri tanıttı. Vampire Survivors’ın sonuçları üzerinde büyük bir etki, kesinlikle oyunun viral doğası oldu. Oyun, yayınlarının on binlerce oyuncu tarafından izlendiği Twitch’te diğerleri arasında büyük bir popülariteye sahip.

Vampire Survivors’ın Yeni Güncellemeleri Yolda

Vampire Survivors

Bir sonraki güncellemeler oyuncuların ilgisini çekmeye devam ederse, Steam’de daha fazla rekor bekleyebiliriz. Oyunun yaratıcısı, oyuna birçok yeni özellik getirecek olan 0.3.0 yamasını çoktan duyurdu. Güncelleme, oyunu ek bir harita, rakipler ve hatta şimdilik hakkında hiçbir şey bilmediğimiz yeni bir mekanik ile zenginleştirecek. Güncelleme önümüzdeki hafta sonu çıkacak.

Vampire Survivors, RPG ve roguelike unsurları ile basit ama çok dinamik bir aksiyon oyunu. Ana hedefimiz mümkün olduğunca uzun süre hayatta kalmak. Bu eski tarz oyun, bağımsız bir stüdyo olan poncle tarafından geliştirildi. Oyunda aksiyonu yukarıdan aşağıya doğru izliyoruz. Karakteri seçtikten sonra hızla düşmanlarla dolmaya başlayan arenaya geçiyoruz. Hayatta kalmak için sürekli hareket halinde kalıyoruz ve düşmanlarımızı öldürüyoruz.

Vampire Survivors | Gameplay Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.