Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Valorant İsim Değiştirme Nasıl Yapılır? Basit Anlatım

Riot Games'in taktik tabanlı FPS oyunu Valorant, çıkış yaptığı 2020 yılından bu yana hem kendi türünün hem de dünyanın en çok oynanan oyunları arasında yer alıyor. Bu yazımızda, pek çok kullanıcı tarafından merak edilen Valorant isim değiştirme işleminin nasıl yapılacağını sizlerle paylaşıyoruz.

Valorant isim değiştirme kılavuzu ile karşınızdayız! Efsanevi MOBA League of Legends‘ın arkasındaki Riot Games tarafından Haziran 2020’de piyasaya sürülen çok oyunculu taktiksel birinci şahıs nişancı oyunu Valorant, ülkemizde son derece geniş bir kitleye hitap ediyor. Bu nedenle oyuna dair merak bir hayli fazla.

Riot, aynı yıl Valorant’ın yanı sıra Teamfight Tactics, Legends of Runeterra ve Wild Rift’i de tüm dünyaya sundu. Nick değiştirme ve hesap sistemini tek bir yerde toplamaya karar veren geliştirici, her oyun için ayrı bir hesap yerine tek bir Riot hesabı üzerinden ilerlemeyi tercih etti.

Valorant Kullanıcı Adı Nasıl Değiştirilir?

valorant isim değiştirme

Kullanıcılar, Valorant dahil olmak üzere Riot’un oyunlarından herhangi birine bu hesaptan giriş yapabiliyorlar. Riot kullanıcı adı değiştirme ve hesap yönetme süreci tek bir merkezde toplansa da, Valorant isim değiştirme işlemi League of Legends gibi oyunlarla tamamen aynı değil.

Örneğin; Valorant nickleri, oyun içi para birimi harcanmadan değiştirilebiliyor. Peki, tamamen ücretsiz olan bu işlemi nasıl yapabileceğinizi biliyor musunuz?

Valorant İsim Değiştirme

valorant kullanıcı adı değiştirme

Oynamaya ilk başladığınızda seçtiğiniz Valorant adını beğenmediyseniz veya fikriniz değiştiyse, aşağıdaki kolay adımları izleyerek ücretsiz olarak güncelleyebilirsiniz.

  1. Valorant kullanıcı adınızı değiştirmek için, öncelikle – eğer açıksa- Valorant‘ı kapatın.
  2. Tarayıcınızdan Riot hesabınıza giriş yapın.
  3. Sayfanın üst kısmındaki Riot ID sekmesine gidin
  4. Valorant adınızın yanındaki kaleme tıklayın.
  5. Yeni adınızı yazın ve Değişiklikleri Kaydet‘e tıklayın.

Ayrıca adınızın sonunda bulunan sloganınızı da değiştirebilirsiniz. LoL’deki klan etiketine benzer bir hashtag ve bir dizi sayı veya harf tercih edebilirsiniz. Valorant isim değiştirme işlemini her 30 günde bir gerçekleştirebilirsiniz. Diğer Riot oyunları League of Legends veya Legends of Runeterra’nın aksine Valorant’ta adınızı değiştirmek için tek kuruş harcamanıza gerek yok.

En iyi nişangah ayarları için Valorant crosshair kodları hakkındaki listemize göz atabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.