Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Valorant First Strike Türkiye Şampiyonu Belli Oldu

VALORANT First Strike Türkiye Finallerinin kazananı BBL Esports oldu.

Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan VALORANT‘ın ilk büyük turnuvası olan First Strike’ın Türkiye Finalleri geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlar ile sona erdi. Açık elemelerden gelen 8 takım 3-6 Aralık 2020 tarihleri arasında oynanan finallerde boy gösterdiler ve 400.000 bin TL’lik ödül havuzundan paylarını alabilmek için kıyasıya mücadele etti.

Valorant First Strike Turkiye Sampiyonu Belli Oldu

Anatolia Esports, Beşiktaş, BBL Esports, Futbolist, HaZe Clan, Mod-Z, Sangal Esports ve Oxygen Esports oynanan açık elemelerin ardından finallerde oynamaya kazanmıştı. Twitch ve YouTube üzerinden canlı olarak yayınlanan turnuvayı binlerce kişi izledi. Finallerin ardından ise turnuvanın galibi ise belli oldu.

BBL Esports, VALORANT First Strike Türkiye Finalleri’nin galibi oldu. Çeyrek final karşılaşmasında rakibi Mod-Z’yi 2-0, yarı finallerde ise turnuvanın favori takımlarından biri olan Oxygen Esports‘u 2-1 ile geçen takım final’de ise Futbolist ile karşılaştı ve rakibini 2-0 ile geçerek VALORANT First Strike Türkiye Finallerinin ilk şampiyonu oldu ve bu da aynı zamanda Büyük Final’e adını yazdırmayı başardı.

Final’de BBL Esports’a kaybeden Futbolist ise mağlupler kümesi finali’nde Oxygen Esports’u 2-0 mağlup ederek bir diğer büyük final biletini kazanan takım oldu. Hyperx Turnuvanın MVP’si ödülü için VALORANT Türkiye takipçileri Twitter üzerinden oylamaya katıldı. 5764 oyun %63.1’ini alan BBL oyuncusu LEGOO MVP seçildi. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.