Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Valheim Oyuncuları, Sauron’un Kulesini İnşa Etmeyi Başardı

Valheim oyuncuları, Yüzüklerin Efendisi’nde Sauron'un ana kulesi olan Barad-dûr’ü orijinalini aratmayacak bir şekilde inşa etmeyi başardı.

Steam’de erken erişime açıldıktan sadece 17 gün sonra 3 milyondan fazla kopya satmayı başaran hayatta kalma oyunu Valheim, dünyanın en fazla oynanan oyunlarından biri olmaya devam ediyor.

Kısa bir süre önce, eşzamanlı oyuncu sayısında 500 bini görerek yeni bir rekor kıran oyun, aynı zamanda son derece etkileyici mimari eserlere de ev sahipliği yapıyor.

hayatta kalma oyunu valheim sauron kulesi

Rynborg ve Thangel kullanıcı ismindeki iki Valheim oyuncusu, Yüzüklerin Efendisi evreninde Sauron‘un ana kulesi olarak bilinen Barad-dûr’ü (Karanlık Kule) aslına uygun bir şekilde inşa etmeyi başardı.

Kule Nexus Mods‘a yüklendi. Bu da oyuncuların, AdvancedBuilding ve Forever Build modlarıyla birlikte dosyaları indirerek aynı yapıyı kendi dünyalarına kolayca yerleştirebilecekleri anlamına geliyor.

YouTube’da yayınlanan bir video, Barad-dûr’ın yalnızca kuleyi değil, aynı zamanda ona eşlik eden kaleyi de içeren bir versiyonunu gözler önüne seriyor. Görkemli yapının en üstünde, meşalelerden bir araya getirilen Sauron’un Gözü‘nün bir versiyonu bulunuyor.

valheim sauron kulesi yüzüklerin efendisi

Daha önce de, Skyrim’in High Hrothgar manastırının bir kopyasına ve Star Wars serisinde Han Solo’nun kullandığı uzay gemisi Millenium Falcon’un ‘Viking’ versiyonuna ev sahipliği yapan hayatta kalma oyunu Valheim, henüz erken erişimde olmasına rağmen şimdiden etkileyici pek çok yapının ortaya çıkmasını sağladı.

Viking meadhalls ve longhouses gibi tarihsel olarak ilham alan yapılar da dahil olmak üzere modcular için önceden yapılmış başka yapılar olmasına rağmen Barad-dûr, Nexus Mods’a yüklenerek herkesin kullanımına sunulan ilk replika proje oldu.

Barad-dûr - Sauron Eye Tower - Valheim Build

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.