Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ünlü Netflix Filmi Video Oyununa Uyarlanabilir

Chris Hemsworth'un oynadığı Netflix filmi Extraction, video oyunu uyarlaması olarak karşımıza çıkabilir.

Netflix’in 2020 yılında film sevenler için yayınladığı Extraction filmi büyük beğeniler topladı. Gelen sızıntılara göre bahsi geçen bu film video oyununa uyarlanabilir.

Netflix ayrıca eylül 2021’de bağımsız geliştirici Night School Studio’yu satın alarak Android ve iOS için bir oyun başlatarak video oyun üreticiliği pazarına da giriyor. Sızdırılan bilgilere göre bu oyun Extraction’ın devam filminden sonra gelebilir.

Netflix Filmi Extraction Video Oyunu Olacak

Netflix

Extraction’ın yönetmenleri Joe ve Anthony Russo, görünüşe göre filme dayalı bir video oyunu yapmak için Netflix ile görüşme halindeler. Bir basın açıklamasında Nexon, 400 milyon dolarlık anlaşmanın kısmen şirketin “AGBO’nun dünya çapındaki izleyicilere hitap eden eğlence evrenlerinin gelişimini, üretimini ve sahipliğini daha da desteklemesini” sağlamayı amaçladığını belirtti. 

AGBO talep ederse, Nexon 2022’nin ilk yarısında 100 milyon dolar daha yatırım yapmayı taahhüt etti. AGBO’nun kurucu ortağı Mike Larocca, Nexon’un şirkete yaptığı yatırımın prodüksiyon stüdyosunun “tüm medya türlerinde” hikayeler anlatma yeteneğini artırdığını da sözlerine ekledi. Nexon’un Film ve Televizyon Başkanı Nick Van Dyk, film ve TV’ye yayılmanın, oyun serileri için daha yüksek katılım ve uzun ömür ile sonuçlanma eğiliminde olduğuna dikkat çekti.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.