Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Uncharted: The Lost Legacy’nin Hikaye Videosu Paylaşıldı

Uncharted'ın beklenen genişleme paketi, serinin hayranlarını oldukça sevindirecek.

Naughty Dog ekibi tarafından geliştirilmekte olan Uncharted: The Lost Legacy genişleme paketi, 23 Ağustos 2017 tarihinde yayınlanacak. Uncharted 4 ile Nathan Drake’in hikayesinin sonuna gelinmişti. Bu sefer bağımsız bir hikaye üzerinden Uncharted evreninin yeni maceralarını keşfetme fırsatı yakalayacağız. Playstation’a özel olarak geliştirilen oyunda Chloe Frazer ve Nadine Ross ana karakterlerini göreceğiz. Chloe, serinin ikinci oyunundan bu yana Uncharted evreninde bulunuyor ancak Nadine sadece dördüncü oyunda kendini göstermişti.

uncharted lost legacy gameplay e3 2017

Aksiyon ve tehlikeler ile baş edecek olan karakterler, büyüleyici Uncharted haritalarında nefes kesen yolculuklara çıkacaklar. Chloe, hikayenin ana karakteri olarak paralı asker Nadine ile ortaklık kurup, antik Hindistan topraklarından çalınan kutsal bir eserin peşine düşecek. Hindistan’ın büyüleyici topraklarında, tehlikenin derinlerine inecek olan ikili, kapıda bekleyen savaşı tetiklememek için zorlu bir mücadele sergilemek zorunda kalacak.

DLC’nin dijital kopyası Playstation Store üzerinden ön siparişe açılmış durumda. 119 Türk lirası fiyat etiketi ile genişleme paketinin ön siparişini verebilirsiniz. Buraya tıklayarak PS Store’daki sayfasına gidebilirsiniz. Yayınlanan hikaye videosunu aşağıdaki ekranda görüntüleyebilirsiniz.

UNCHARTED: The Lost Legacy – PS4 Story Trailer | E3 2017

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.