Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Uncharted Legacy of Thieves Collection Çıkış Tarihi Açıklandı

Uncharted: Legacy of Thieves Collection'ın çıkış tarihi belli oldu. Sony tarafından yapılan açıklamada, özel sürümün 28 Ocak 2022'de PlayStation 5'e, sonraki yıl ise PC'ye geleceği duyuruldu.

Çok sayıda sızıntı ve söylentiye konu olan Uncharted Legacy of Thieves Collection çıkış tarihi nihayet belli oldu. Sony tarafından yapılan açıklamada, Uncharted 4: A Thief’s End ve Uncharted: The Lost Legacy oyunlarını içeren özel koleksiyonun 28 Ocak 2022 tarihinde PlayStation 5‘te geleceği belirtilirken, PC sürümünün ise bir sonraki yıl yayınlanacağı ifade edildi.

Legacy of Thieves Collection’ın PS5 sürümü, üç farklı grafik modu da dahil olmak üzere son derece etkileyici görsel iyileştirmeler içerecek. Fidelity Modu, Oyuncuların saniyede 30 kare hızında 4K çözünürlükte oynamasını sağlayacak. Ayrıca daha düşük çözünürlükle 60 fps hedefleyen Performans Modu ve 1080p çözünürlükte 120 fps hedefleyen Performans Plus Modu da olacak.

Uncharted Legacy of Thieves Collection, Ocak 2022’de Geliyor

Uncharted Legacy of Thieves Collection çıkış tarihi

Sony, Uncharted 4’ün PlayStation 5 sürümlerinin neredeyse anında yükleme sürelerinin yanı sıra PS5’in DualSense denetleyicisinden uzamsal ses ve dokunsal geri bildirim desteği de içereceğini söyledi. Şirket, Uncharted Legacy of Thieves Collection sistem gereksinimleri ve PC çıkış tarihi gibi bilgilerin daha sonra paylaşılacağını belirtti.

Uncharted Legacy of Thieves Collection PS Store’da 439,00 TL‘den ön siparişe açıldı, ancak Uncharted 4 veya Uncharted: The Lost Legacy’nin orijinal PlayStation 4 sürümünü satın alan oyuncular Legacy of Thieves’in dijital sürümüne 90 TL karşılığında yükseltebilecekler. PlayStation Plus aboneliği aracılığıyla Uncharted 4: A Thief’s End‘e sahip olanlar bu imkandan yaralanamayacak.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection - Pre-Order Trailer | PS5

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.