Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Uncharted Filminin Açılış Haftasındaki Gişe Geliri Belli Oldu

Aynı isimli PlayStation oyunundan beyaz perdeye uyarlanan Uncharted filmi, ABD'de gösterime girdiği ilk üç gün boyunca 44.1 milyon dolar hasılat elde etti.

Başrolünde Tom Holland’ın olduğu Uncharted filmi, ABD’deki açılış haftasında 44.1 milyon dolar kazandı.  Variety‘nin haberine göre Ruben Fleischer tarafından yönetilen yapım, vizyondaki ilk üç gününde en fazla gişe hasılatı elde eden dördüncü oyun uyarlaması olarak tarihe geçti.

İlk sırada, 58 milyon dolarla Sonic the Hedgehog (2020) yer alırken, onu 54 milyon dolarla Dedektif Pikachu (2019) ve 47 milyon dolarla Tomb Raider (2001) izliyor. Beşinci basamakta ise açılış haftasında 38 milyon dolar kazanan 2016 yapımı Angry Birds bulunuyor.

Uncharted Filmi, 44.1 Milyon Dolar Kazandı

Uncharted film

Tom Holland’ın Nathan Drake ve Mark Wahlberg’in Victor Sullivan karakterlerine hayat verdiği Uncharted filmi, 18 Şubat’ta vizyona girdi. İlk olarak 2008’de duyurulan ve birkaç kez yönetmeni ve vizyon tarihi​​değişen film, kaotik bir yolcuk yaşadı.

İlk yönetmen Dan Trachtenberg’in 2019’da projeden ayrılmasıyla birlikte Aralık 2020 olarak planlanan vizyon tarihi ertelendi. Daha sonra Travis Knight projeyi devraldı, ancak o da Ocak 2020’de takvim sıkışıklığı nedeniyle ayrıldı. Son olarak, Şubat 2022’de yönetmen koltuğuna Ruben Fleischer oturdu.

UNCHARTED - Official Trailer (HD)

Geliştirme sürecindeki aksaklıklara COVID-19 da eklenince, gösterim tarihi önce Mart 2021’e, ardından Ekim 2021’e ve son olarak da 2022’ye ertelendi. Zorlu bir yolculuğun ardından nihayet sinema izleyicisiyle buluşan Uncharted uyarlaması, şimdiye dek olumlu eleştiriler aldı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.