Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ultimate Custom Night Steam’de Ücretsiz Yayınlandı

Five Night at Freddy's temalı oyun tamamen bedava.

Scott Cawthon, Five Nights at Freddy’s’in devam oyunu niteliğindeki Ultimate Custom Night’ı Steam üzerinde ücretsiz yayınladı. 50 farklı seçilebilir karakterin yer aldığı oyunda Five Nights at Freddys’ten 7 farklı oyun ve farklı zorluk seviyeleri bulunuyor. Oyun ücretsiz olduğu için de seriyi sevenlere şiddetle takip ediyoruz.

ultimate custom night steam ucretsiz yayinlandi 1

Ultimate Custom Night’da oyunculara sınırsız ölçüde bir serbestlik sunuluyor. İstediğiniz karakterleri seçebilir ve zorluk seviyesini de 0 ile 20 arasında ayarlayabiliyorsunuz. Ardından da doğrudan aksiyona giriş yapıyorsunuz.

Ultimate Custom Night’ta oyuncular nihai hedeflere ulaşmak istiyorlarsa diğer araçlarda da ustalaşmak zorundalar. Farklı özellikler sunan oyun kısa sürede çok sayıda kişi tarafından indirilirken, Steam kullanıcılarının da neredeyse tamamı olumlu incelemeler yazdı. Dolayısıyla büyük ölçüde oyundan siz de memnun kalacaksınız.

Kilidi açılabilen ofis skinleri ve ara sahnelerin yer aldığı oyun sadece 500MB yer kaplarken sistem gereksinimleri de oldukça düşük ve oldukça eski bilgisayarlarda dahi sorunsuz çalışıyor.

Siz de Ultimate Custom Night’ı Steam üzerinden ücretsiz indirebilir ve deneyebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. keremsamsa

    OYUN ÇOK GUZEL VE KORKUNÇ VE HEYACANLI GUZEL BIR OYUN

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.