Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ultimate Car Driving Simulator Güncellendi!

Ultimate Car Driving Simulator Android platformunda yeni bir güncelleme aldı. Güncelleme ile oyuna iki yeni araç eklendi.

Top Racing Games tarafından Android platformuna geliştirilen Ultimate Car Driving Simulator tamamen ücretsiz olarak oynanıyor.

Ultimate Car Driving Simulator Güncellendi 2

2018 yılının en iyi araba sürüş simülatörü olarak gösterilen Ultimate Car Driving Simulator oyunculara mobil platformdaki en gerçekçi sürüş fiziğini sunuyor. Kocaman bir açık dünyanın yer aldığı oyunda gelişmiş araç fizik motoru bulunuyor. Oyunculara eğlenceli bir sürüş deneyimi sunan bu yapım da arabaları sınırsız bir şekilde özelleştirebilirsiniz. Oyun içerisinde yarışçılar kendi araçlarını oluşturabilir ve modifiye yaparak özelleştirebilirler. Açık dünya haritasının bulunduğu oyunda sürücüler becerilerini test edebilirler. Son derece detaylı çevre sunan yapım da offroadın tadını çıkarabilirler.

Oyundaki ses efektleri oyunculara gerçek bir deneyim sunmak için gerçek arabalardan kaydedilmiştir. Oyun içerisinde yer alan birbirinden farklı araç modellerinin sesi orjinalleri ile birebir aynıdır. Kaliteli grafiklere sahip olan Ultimate Car Driving Simulator, oyunculara 3D grafikler ile mobil dünyanın en gerçekçi yarış deneyimini sunuyor. Çeşitli yol seçeneklerine sahip olan mobil oyunda dilerseniz şehrin sokakların da dilerseniz de dağlık araziler de gerçek bir yarış deneyimi yaşayabilirsiniz.

Ultimate Car Driving Simulator Güncellendi 3

Özellikler

  • Gerçekçi grafikler
  • Gerçek ses efektleri
  • Sayısız araba
  • Modifiye
  • Açık dünya haritası

Oyunu buradan Android cihazınıza indirebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.