Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ubisoft Brawlhalla Geliştiricisi Mammoth Games’i Satın Aldı

Popüler free-to-play oyun Brawlhalla'nın artık yeni bir sahibi var.

Brawlhalla geliştiricisi Mammoth Games, Fransız oyun devi Ubisoft tarafından bu hafta kapalı bir anlaşmayla satın alındı. Oyunun devasa popülaritesi de ele alınırsa, muhtemelen Ubisoft bu anlaşma için milyonlarca dolar ödedi diyebiliriz.

Ubisoft Brawlhalla Geliştiricisi Mammoth Games’i Satın Aldı

Brawlhalla anlık 6000’in üstünde kişi tarafından Steam üzerinden oynanıyor. Her ne kadar Ubisoft resmi rakamları duyurmasa da, muhtemelen 50-125 milyon dolar arası bir para ödendi diyebiliriz. Ayrıca şimdiye kadar duymayanlra için Brawlhalla’nın free-toplay 2D türde bir dövüş oyunu olduğunu, Smash Brothers’a benzediğini söyleyelim.

Blue Mammoth Games ise nispeten küçük diyebileceğimiz, Amerika’nın Atlanta Georiga şehrinde yer alan ve sadece 21 kişinin çalıştığı bir oyun stüdyosu. Buna rağmen  Brawlhalla ile ciddi bir başarıya imza attılar ve oyunu e-spor alanında en popüler yapımlardan birisi hâline getirdiler. Brawlhalla şu anda hem Steam, hem PS4 üzerinde son derece yaygın şekilde oynanıyor.

Sonuç olarak bundan sonra ücretsiz rekabetçi dövüş oyunu Brawlhalla Ubisoft bünyesinde geliştirilecek ve kaldığı yerden devam edecek. Bakalım gelecekte oyunda Ubisoft’tan ne gibi yenilikler göreceğiz?

Haberi Paylaş
Benzer İçerikler
0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.