Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ubisoft Assassin’s Creed IV: Black Flag’i Ücretsiz Yapıyor!

Ubisoft Ubisoft Assassin's Creed IV: Black Flag'i ücretsiz olarak dağıtmaya başlıyor. Oyuncular Ubisoft Assassin's Creed IV: Black Flag'i 11 Aralık - 18 Aralık tarihleri arasında ücretsiz olarak sahip olabilecekler.

Ubisoft’un yıllardır unutulmayan ve eskimeyen oyunu olarak adından sıkça söz ettiren Assassin’s Creed IV: Black Flag, günümüzde geniş bir oyuncu kitlesine sahip. Origins ile yeniden gündeme gelen Assassin’s Creed IV: Black Flag yakında ücretsiz olacak.

Ubisoft Assassins Creed IV Black Flagi Ücretsiz Yapıyor 2

Yurtdışında Christmas dönemi için artık geri sayımlar başladı. Kara Cuma indirimleri kadar yaygın ve önemli olmayan Christmas dönemi bazı oyunları indirime sokarken bazılarını da tamamen ücretsiz yapıyor. 2014 yılında karşımıza çıkan Assassin’s Creed IV: Black Flag, Christmas döneminden ilk nasibini alanlar arasında yer alıyor. Belirttiğim kampanya ile World in Conflict adlı oyun ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı bile. Unutmadan hatırlatalım, strateji oyunlar arasında bulunan World in Conflict geniş bir oyuncu kitlesine sahip.

Peki Assassin’s Creed IV: Black Flag ne zaman ücretsiz olacak? Dediğinizi duyar gibiyim. Önümüzdeki hafta ücretsiz olarak dağıtılmaya devam edilecek olan Assassin’s Creed IV: Black Flag’i UPlay kütüphanenize eklediğiniz takdirde oyun ömürlük olarak sizin olacak. Yani Steam’de yer alan deneme süresi, oynaması ücretsiz gibi kriterler söz konusu değil. Ücretsiz olan oyunu UPlay kütüphanenize ekledikten sonra özgür bir şekilde oyunun tadını çıkarabilirsiniz.

Ubisoft Assassins Creed IV Black Flagi Ücretsiz Yapıyor 1

Eğer strateji oyunlarını seviyor ve World in Conflict’i oynamak istiyorsanız 11 Aralık’a kadar vaktiniz var. 11 Aralık’a kadar oyuna ücretsiz bir şekilde sahip olabilirsiniz. Assassin’s Creed IV: Black Flag, 11 Aralık’tan 18 Aralık’a kadar tamamen ücretsiz olacak. Yani 1 hafta içerisinde oyunu UPlay kütüphanenize eklemelisiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.