Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Twitter Threader Satın Alımını Duyurdu

Sosyal medya platformu Twitter yeni satın alımlar yapmaya devam ediyor. Şirket son olarak Threader isimli uygulamanın satın alımını açıkladı.

Karakter limitli sosyal medya platformu olan Twitter bir yandan kullanıcıları için yeni özellikler sunmaya devam ederken bir diğer yandan da servisi geliştirmek adına yeni satın alımlar yapmaya devam ediyor.

Hatırlanacağı üzere Twitter’ın ücretli abonelik servisi olan Twitter Blue geçtiğimiz hafta ABD ve diğer bazı ülkelerde de aktif hale getirilmişti. Twitter Blue servisinin daha fazla ülkede erişime sunulmasının ardından Twitter Threader satın alımını açıkladı.

Twitter Threader

Twitter Threader Satın Alımı Twitter Blue Servisine Yönelik

Thereader uygulaması ülkemizde pek popüler olmasa da Twitter kullanıcılarının Twitter’da uzun biçimli tweet dizileri oluşturmasına ve bunları paylaşmasına imkan tanıyor. Twitter Blue servisinde de tweet dizilerinin okunmasını kolaylaştıran okuyucu özelliği bulunuyor. Bu özellik Threader uygulamasının sunduğu özelliklerle benzer yapıda.

twitter threader satin alimini duyurdu 3

Satın alım sonrasında Threader uygulaması ve hizmeti 15 Aralık 2021 tarihi ile sonlandırılacak. Şirket tarafından yapılan açıklamada, mevcut tüm aboneliklerin iptal edildiğini ancak kullanıcıların servisin kapatılacağı tarih olan 15 Aralık’a kadar Premium özelliklerini kullanmaya devam edebilecekleri belirtildi. Twitter Thereader satın alımı ile birlikte Threader deneyimi Twitter’a taşınacak. Bu sayede konular dikkat dağıtıcı olmayan bir biçimde eğlenceli bir şekilde okunup kaydedilebilecek. Twitter Threader satın alımı sonrasında Twitter Blue aboneliğinin sunduğu özellikleri geliştirmek için bir adım daha atmış oldu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.