Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Twitter Blue Yeni Ülkelerde Kullanıma Sunuldu

Twitter’ın ücretli abonelik servisi olan ve kullanıcılara yeni özellikler sunan Twitter Blue, yeni ülkelerde kullanıma sunuldu.

Sosyal medya platformu Twitter son olarak kripto para teknolojilerini yakından takip etmek ve bu teknolojileri platformuna uygulamak için Twitter Crypto bölümünü kurmuştu. Bir yandan yeni teknolojiler üzerinde çalışan Twitter bir diğer yandan servislerini geliştirmeye devam ediyor.

Kullanıcılarına yeni faydalar sunacak olan Twitter Blue abonelik servisini geçtiğimiz aylarda duyuran Twitter, son olarak abonelerin test özelliğini diğer kullanıcılardan daha erken kullanmaya başlayacağını açıklamıştı. Pek çok ayrıcalık sunacak olan Twitter Blue yeni ülkelerde aktif hale getirildi.

Twitter Blue Yeni

Twitter Blue Yeni Bir Twitter Deneyimi Sunuyor

Twitter tarafından yapılan açıklamaya göre Twitter Blue servisi:

Kişilere Twitter deneyimlerini bir üst seviyeye taşımaları konusunda yardımcı olmanın yeni yollarını arıyoruz ve Twitter Blue yalnızca bir başlangıç. Bu yeni aylık abonelik sayesinde kullanıcılar, kendilerinin Twitter deneyimlerini daha da kişiselleştirmesini sağlayan seçkin özelliklere özel erişim elde eder.

Twitter Blue’yu Kanada ve Avustralya’da kullanıma sunuyoruz. Bu ülkelerdeki iOS İçin Twitter kullanıcıları, Twitter Blue’yu uygulama içinden satın alabilir. Yakın gelecekte Android sürümünü, ek bölgeleri ve daha fazla seçkin özelliği görebilirsiniz.” denildi.

twitter blue yeni ulkelerde kullanima sunuldu 3

Twitter Blue yeni özellikler sunuyor ve yurt dışında aylık 2.99 dolar ile satın alınabiliyorken ülkemizde bu fiyatın 30 TL’nin üstünde olması bekleniyor. Servisin ülkemizde yüksek fiyattan sunulmasının temelinde elbette ki ülkemizdeki yüksek kur farkı bulunuyor. Twitter’ın abonelik servisi Twitter Blue’yu ülkemizde ne zaman kullanıma sunacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.