Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Twitter DM Sohbetleri İçin Yeni Özellik!

Uzun zamandır DM sohbetlerini iyileştirmeye çalışan Twitter, yeni bir özellik daha ekliyor.

Twitter, geçen yılki güncellemelerinin yanı sıra doğrudan mesajlaşma ara yüzünü yavaş yavaş geliştirmeye devam ediyor. Şirket bugün, kullanıcıların kolay erişim için altı konuşmayı DM gelen kutularının üstüne sabitlemelerine olanak sağlayacağını duyurdu. Bu özellik daha önce yalnızca Twitter Blue’ya sahip olanlarda mevcuttu.

Geçen yıl bireysel görüşmelerde aynı anda birden fazla kişiye bir tweet gönderme seçeneği de dahil olmak üzere, DM’lerde uzun zamandır beklenen bazı değişiklikler yapılmıştı. Uygulamada tek tek mesajları tarih ve saatle ayırmak yerine zaman karmaşasını azaltmak amacıyla mesajları güne göre gruplandırma yapılmaya başlandı.

Twitter’ın Bu Özelliğine Tüm Kullanıcılar Erişebilecek

Twitter DM

Twitter‘ın önümüzdeki birkaç ay içinde daha da fazla yeni DM özelliğini açıklaması şaşırtıcı olmaz. Şirket, 2021’in son aylarında Londra merkezli bir grup sohbet uygulaması olan Sphere ve bir Slack rakibi olan Quill’i satın almıştı. Stripe’in eski yaratıcı direktörü Quill’in kurucusu Ludwig Pettersson, iletişim ekibine proje yöneticisi olarak katıldı.

An itibariyle, en son özellik tam olarak kullanıma sunulmadı. Ancak bazı iOS kullanıcıları, cihazlarında kullandığını iddia etti. Raporlara göre, iOS kullanıcılarının pin simgesini ortaya çıkarmak için yana kaydırmaları gerekiyordu. Artık simgeye dokunduktan sonra konuşma, DM gelen kutusunun üst kısmındaki yeni “Sabitlenmiş Konuşmalar” bölümüne taşınacak. En son eklenen bu özellik, mesajlaşma platformunda yapılan bir dizi iyileştirmenin sonucu. Daha önce Twitter, iOS kullanıcılarının tek bir tweet’i 20’ye kadar farklı sohbette paylaşmasına da olanak tanımıştı. Tüm bu yenilikler sayesinde sohbetler daha da kullanışlı bir hal almaya başladı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.