Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Twitter Bahşiş Özelliği Android Kullanıcılarına Sunuldu

Sosyal medya platformu Twitter bir süredir iOS için sunduğu Bahşiş özelliğini Android kullanıcılarına da getirdi.

Mikro blog platformu Twitter kullanıcılarına yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Twitter’ın sunduğu yeni özellik ise Android kullanıcılarını sevindirecek.

Hatırlandığı üzere geçtiğimiz haftalarda Twitter iOS kullanıcıları için bahşiş özelliği getirmişti. Twitter bahşiş özelliği Android kullanıcılarına da sunuldu.

Twitter Bahşiş Özelliği Android

Twitter Bahşiş Özelliği Android Platformunda

Twitter’ın geçtiğimiz haftalarda ülkemizde kullanıma sunduğu bahşiş özelliği sadece iOS platformunda kullanılabiliyordu. Twitter bahşiş özelliği Android platformunda da kullanıma sunulmuş durumda.

Twitter’ın bahşiş özelliğini bilmeyenler için özellik Twitter tarafından şöyle aktarılıyor: “Bahşişler, Twitter profilinize belirli üçüncü taraf ödeme hizmetleri için bağlantılar eklemenizi sağlayan bir özelliktir. Profilinizde Bahşişleri açtığınızda kullanıcılar, eklediğiniz üçüncü taraf ödeme hizmet ve platformları aracılığıyla size platform dışından para veya Bitcoin göndermek için Bahşişler simgenize dokunarak sizi destekleyebilirler. Gelecek vadeden içerik oluşturucular ve gazetecilerden Twitter Sohbet Odaları yöneticileri ve diğer pek çok kişi arasından istediğiniz tüm kullanıcılara destek vermek, teşekkür etmek, yardımcı olmak veya ödül vermek için bahşiş verebilirsiniz.

twitter bahsis ozelligi android kullanicilarina sunuldu 3

Android kullanıcıları için de sunulan Bahşiş özelliği için kullanıcıların mobil uygulama üzerinden profillerine girip, bahşiş özelliklerini aktif etmeleri ve ödemelerin geleceği bir hesabı tanımlamaları gerekiyor. Twitter ayrıca Bahşiş sistemi üzerinden Bitcoin’i de kabul ediyor. Özelliğin kısa süre içerisinde Web sürüme de gelmesi beklenirken, Twitter’ın bu özelliği web sürüme ne zaman getireceği ise şimdilik bilinmiyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.