Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Truck Driver Platformlara Farklı Tarihlerde Çıkacak!

Truck Driver Kasım ayında PC'ye gelecek.

Oyunculara gerçekçi bir tır simülasyon oyunu sunmayı hedefleyen Triangle Studios yeni detaylar ile gündeme gelmeye devam ediyor. Steam’de sergilenen ve hem konsol hem de bilgisayar platformu oyuncularına sunulacak olan Truck Driver farklı tarihlerde lansmana çıkacak.

Truck Driver Platformlara Farklı Tarihlerde Çıkacak 2

Birbirinden farklı kargolar taşıyarak başarılı bir kamyon sürücüsü olmaya çalışacağımız oyunda çok sayıda farklı kamyon seçenekleri de yer alacak. Açık bir dünyada diledimiz şehre kargolar götürecek, yolculuk sırasında konaklayacak, gece ve gündüz döngüsü eşliğinde gerçekçi bir yapı ile karşılaşacağız. Kariyer basamaklarını birer birer çıkacağımız oyunda favori kamyonumuzu farklı görünümlere kavuşturabilecek, performansını artırarak daha güçlü bir hale getirebileceğiz.

Bilgisayar platformu için 11 Kasım 2019’da Steam üzerinde lansmana çıkacak olan Truck Driver, Xbox One ve PlayStation 4 için ise 19 Eylül’de yayınlanacak. Tek oyunculu bir yapının yer alacağı oyunda yaptığımız her başarılı iş sonrasında saygınlığımız artacak.

Tamamen keşfedilebilir şehirler içerisinde dilediğimiz gibi dolaşabilecek, aracımızı seçtiğimiz kişisel parçalar ile donatabileceğiz. Henüz fiyat etiketi konusunda herhangi bir bilginin yer almadığı yapım Soedesco Publishing tarafından hem konsol hem de bilgisayar platformunda yayınlanacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.