Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tropico 6’nın İlk Genişleme Paketi Yayınlandı!

Tropico 6: The Llama of Wall Street lansmana çıktı.

Konsol ve bilgisayar platformunu kasıp kavuran Tropico serisinin en son oyunu olarak 29 Mart 2019’da lansmana çıkan Tropico 6 ilk genişleme paketini aldı. Genişleme paketinin adı The Llama of Wall Street olarak duyuruldu.

Tropico 6’nın İlk Genişleme Paketi Yayınlandı 2

Yayınlandığı günden bu yana olumlu geri bildirimler almaya devam eden Tropico 6 ilk genişlemesi ile oyuncuların yüzünü güldürmeye hazırlanıyor. Steam üzerinde günümüze kadar ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilen ve oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşan yapım ilk genişlemesini oyunculara sundu. Hem konsol hem de bilgisayar platformunda yayınlanan genişleme paketi Llama of Wall Street kısa süreliğine yüzde 15 indirimle satışlarına devam ediyor.

6 Aralık 2019’da lansmana çıkan Llama of Wall Street 19.00 TL fiyat etiketi yerine yüzde 15 indirimle 16.15 TL olarak satılıyor. 13 Aralık’a kadar indirimli olarak satışlarına devam edecek olan genişleme paketi oyunculara yeni bir görev de getiriyor. Genişleme paketi ile oyunculara Ticaret Enstitüsü, Oyuncak Atölyesi ve Akıllı Mobilya Atölyesi olmak üzere yeni binalar sunuyor.

Yeni zorlukları da oyuna getiren genişleme yeni sanal alan haritası olan Acantilado Humeante ile beğenileri de toplayacak. Bunlara ek olarak oyunculara yeni özellikler ve özelleştirme seçenekleri de yeni genişleme paketi ile oyunculara sunuluyor.

Tropico 6 DLC: The Llama of Wallstreet Trailer (UK)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.