Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Square Enix, Triangle Strategy’nin Kapak Resmini Yayınladı

Square Enix, mart ayında çıkacak olan Switch'e özel strateji oyununun kapak resmini yayınladı.

Square Enix’in önünde yoğun bir 2022 senesi var ve bu yıl piyasaya sürülecek bir dizi büyük oyun mevcut. Bunlardan biri, Switch’e özel sıra tabanlı strateji RPG Triangle Strategy olacak. Bu oyun, Octopath Travel‘ı yapan ekip tarafından geliştirildi. Oyun, gülünç ismine rağmen konseptinden görsellerine kadar birçok nedenden dolayı büyük ilgi gördü.

Square Enix oyunun kutulu oyun resmini paylaştı. Oyunun resmi sayfası aracılığıyla Twitter’ı kullanan Square Enix, kısa süre önce oyunun kahramanı Roland Glenbrook‘un bir savaşın ardından savaş alanına baktığını gösteren Triangle Strategy kapak resmini paylaştı. Bunun Japon kutu sanatı olduğunu belirtelim; Oyunun Batı’da aynı kapak resmine sahip olup olmayacağı henüz belli değil. Umarım öyle olur, çünkü bu resim oldukça etkileyici.

Triangle Strategy Neler Sunacak?

Triangle Strategy

Oyunun ana karakteri, Norzelia kıtasında bulunan Glenbrook Dükalığı tahtının varisi Serenoa olacak. Asilzade, ülkesi giderek kıt olan doğal kaynaklar yüzünden bir çatışmaya girdiğinde bir grup savaşçının komutasını alacak. Project Triangle Strategy, eylemin izometrik bir perspektiften gözlemlendiği oldukça klasik bir taktik RPG oyunu olacak. Oyun esas olarak, düşmanlarımıza karşı avantaj elde etmek için karakterlerimizin çeşitli özel yeteneklerini kullandığımız sıra tabanlı, küçük ölçekli savaşlarla savaşmakla ilgili bir yapım.

Savaşlar geniş, çok seviyeli haritalarda gerçekleşecek ve savaşçıların doğru konumlandırılması kilit öneme sahip olacak. Örneğin, daha yükseğe ulaşmak, daha geniş bir mesafeden bir ok saldırısı yapmanıza olanak sağlayacak; Düşmanın yanından geçmek, karakterlerden birinin bir saldırı gerçekleştirmesi için bir açıklık oluşturacak. Oyun ayrıca temel efektleri birleştirmemize izin veren bir mekanik de içerecek.

TRIANGLE STRATEGY - Character & Story Trailer #1: Roland Glenbrook - Nintendo Switch

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.