Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Trials Rising’in Çıkış Fragmanı Yayınlandı!

Trials Rising'in çıkışına sayılı günler kaldı.

26 Şubat’ta PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformu için çıkış yapacak olan Trials Rising çıkış fragmanını oyuncular ile paylaştı. Oyuncuları motosiklet yarışlarına götürecek olan yapım çıkış fragmanı ile nefesleri kesiyor.

Trials Rising’in Çıkış Fragmanı Yayınlandı 2

Steam’de 86.99 TL olarak satışlarına devam eden Trials Rising, 12 farklı dil desteği ile oynanabilecek. Birbirinden farklı pist seçeneklerine sahip olacak olan yapımda oyuncular akrobatik hareketler yapabilecekler. Ayrıca seçtiğimiz motosikletleri özelleştirebilecek ve kendi tasarımlarımızı oyuna yansıtabileceğiz. Tek oyunculu ve çok oyunculu olarak yarışlara katılacağımız yapım yeni fragmanı ile de gözleri üzerine çekiyor.

Yayınlanan yeni fragmanda oyun hakkında detaylı bilgi paylaşımı yapılırken bizleri eğlenceli ve rekabet dolu bir atmosferin beklediğinden de özellikle söz ediliyor. Oyuna gelecek olan güncellemeler ile de yeni motosiklet modelleri, yeni pistler ve daha fazlası eklenecek. Oyuncular sürücülerini de özelleştirebilecek ve görünümleri üzerinde önemli değişiklikler yapabilecekler.

Ayrıca oyuna farklı genişleme paketleri de gelecek. Bu paketler ile bazen yeni sürücü kostümleri bazen de yeni içerikler oyuncuların beğenisine sunulacak.

Yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Trials Rising: Post Launch Trailer | Ubisoft [NA]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.