Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Travis Scott, PlayStation İle Daha Fazla Çalışacak

PlayStation 5 reklamında oynayan ve büyük ses getiren Travis Scott, bu iş birliğine devam edecek gibi gözüküyor.

Travis Scott hakkında yakın zamanda yayınlanan bir hikayede, dünyaca ünlü rap sanatçısının PlayStation ile büyük şeyler sakladığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz birkaç yılda, Travis Scott, müziği nedeniyle 30 yaş altı bir Forbes yıldızı olmaktan, dünyanın en büyük şirketlerinden bazıları için yaratıcı bir şekilde pazarlama yapma yeteneğine sahip olan birine dönüştü. Ve Travis Scott zaten birkaç aydır PlayStation ile çalışıyor olsa da, daha fazlası yolda olabilir gibi görünüyor.

Travis Scott PlayStation Ile Daha Fazla Calisacak

Forbes tarafından yayınlanan bir makaleye göre Travis Scott, PlayStation ile yaptığı işbirliğinde şimdiden milyonlar kazandı. Sony’ye göre, Travis Scott yenilikçi projelerde stratejik ve yaratıcı bir ortak olmuştur. Dünyanın en büyük şirketlerinden bazıları onu sadece büyük ismi için değil, pazarlama zekası için kullanıyor.

Rapçi ve girişimci, çalışmalarının ortaya çıktığında şaşırtıcı ve heyecan verici olmasını istediği için projeleri konusunda genellikle ser verip sır vermiyor, bu da onun yaptığı gösterileri benzersiz bir hale getiriyor. Travis Scott’un dünya çapındaki PS5 reklam kampanyası bunun bir örneğidir. Bununla birlikte, Forbes makalesine göre, Scott’ın PlayStation ile çok yıllık bir anlaşmada 20 milyon $ veya daha fazla kazanması bekleniyor ve bu ayrıntıların bir kısmı önümüzdeki birkaç hafta içinde yayınlanmaya başlayacak.

Forbes tarafından yayınlanan makaleye buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.