Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Total War: Warhammer 2 Ücretsiz Olarak Gor-Rok Genişlemesi Alacak!

Total War: Warhammer 2'nin ücretsiz genişlemesi 11 Eylül'de yayınlanacak.

2017’den bu yana geniş kitleler tarafından oynanmaya devam eden Total War: Warhammer 2 yakında ücretsiz bir genişleme paketi alacak. Genişlemenin adı Gor-Rok olarak duyurulurken 11 Eylül’de yayınlanacağı ifade ediliyor.

Total War Warhammer 2 Ücretsiz Olarak Gor Rok Genişlemesi Alacak 2

Bilgisayar platformunda sıra tabanlı savaşlara ev sahipliği yapan ve yapmaya da devam eden Total War: Warhammer 2 11 Eylül’de yeni bir genişleme paketi alacak. Oyunculara ücretsiz olarak sunulacak olan bu genişleme paketinin adı Gor-Rok olarak belirtilirken, genişleme ile oyun içerisine avcı ve canavar gelmiş olacak.

Gor-Rok oyun içerisinde Büyük Beyaz Kertenkele olarak bilinirken eski kurtlardan olduğu ifade ediliyor. Güçlü bir Saurus Savaşçısı olarak bilinen Gor-Rok darbeleri ve dayanıklılığı ile düşmanların korkulu rüyası olacak. Mukaddes Lord Kreak’ın yanında savaşan Gor-Rok kendine has saldırıları ile düşmanları etkisiz hale getirmektedir.

Tamamen ücretsiz olarak oyunculara sunulacak olan Gor-Rok beraberinde oyun içerisinde yeni yetenekler de getirecek. Ancak bu yetenekler kendine has özelliklerden oluşacak.

Oyuna sahip olan tüm oyuncular 11 Eylül itibari ile Gor-Rok’a ücretsiz olarak Steam üzerinden erişebilecekler. Yeni genişleme paketi şuanda Steam üzerinde sergileniyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.