Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Torchlight Infinite’in Kapalı Beta Süreci Duyuruldu

Platformlar arası aksiyon RPG oyunu Torchlight: Infinite için ilk kapalı beta, büyüleri ve daha fazlasını ortaya çıkaran karakter fragmanlarıyla duyuruldu.

Geliştirici XD Inc, yaklaşan Torchlight Infinite‘in bu ocak ayından itibaren ilk kapalı beta aşamasına gireceğini ve seçkin hayranlara çok platformlu aksiyon-RPG macerasını ilk elden deneyimleme şansı vereceğini duyurdu. Beta için heyecan uyandıran bir dizi fragman, oyuncuların kutsal Leptis topraklarındaki yeni yolculukları boyunca karşılaşacakları bazı karakterleri, ortamları, büyüleri ve bilgileri ortaya çıkardı.

PC ve mobil cihazlara gelen Torchlight Infinite, Torchlight serisine uzun zamandır beklenen bir dönüşü işaret ederek ilk olarak 2020’de duyuruldu. Infinite, Torchlight 2 olaylarından yaklaşık 200 yıl sonra geçecek ve hayranların en sevdiği oyunun devamı niteliğinde olacak. Oyuncular kendilerini, Leptis’i bozmakla tehdit eden Ember Blight, Aember’ı durdurma zorluğuyla karşı karşıya kalan Ember Tech Age’de bulacak. Hayranlar, oyun deneyimlerini farklı kahramanlar ve mevcut beceri ağaçlarıyla özelleştirebilecek ve hayranların oyun tarzlarına en uygun destansı bir maceraya atılmalarına olanak tanıyacak.

Torchlight Infinite Kapalı Beta Ne Zaman?

Torchlight Infinite

Belirli iOS ve Android oyuncuları, Torchlight Infinite‘in ilk kapalı beta aşaması başladığında yakında Torchlight serisindeki en son girişi test edebilecek. Resmi Torchlight Infinite web sitesi aracılığıyla kapalı beta erişimine kaydolanlar seçilme şansına sahip olacak, şanslı adaylar 18 Ocak’tan itibaren erişim kazanacak. Beta, kullanıcılara 180’den fazla beceri sunan dört oynanabilir kahraman ve 24 yetenek ağacını içerecek.

Oyunda ilerledikçe mükemmel kahramanlarını inşa edin ve ince ayar yapın. Beta oyuncuları ayrıca tüm kahramanların, becerilerin, ögelerin ve haritaların kilidini ücretsiz olarak açabilecek ve rastgele karşılaşmalara, zindanlara ve ganimet düşüşlerine katılabilecek. ABD, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda’daki belirli oyuncular, yayına girdiğinde betaya erişme talimatlarını içeren bir davet alacak.

Torchlight: Infinite - Beta Announcement Gameplay Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.