Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint Sızıntıları Gerçek Çıktı!

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint'den oynanış videosu geldi.

Hatırlayacağınız üzere günlerdir Ubisoft’un yeni çıkacak olan oyunu hakkında çeşitti iddialar ortaya atılmış ve yeni oyunun Ghost Recon 2 olabileceği yönünde iddialar ortaya atılmştı. Son olarak dün yeni oyunun adı Breakpoint olarak da internete sızdırılmıştı. Sızıntı gerçek çıktı.

Tom Clancys Ghost Recon Breakpoint Sızıntıları Gerçek Çıktı 2

2019 yılı içerisinde karşımıza çıkacak olan Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint serinin en geniş içeriklerine ve en gerçekçi oynanışına sahip olacak. Ghost Recon Wildlands’ın devamı olarak karşımıza çıkacak olan Breakpoint, dün resmi olarak duyuruldu. Oyuna yönelik çeşitli bilgiler veren Ubisoft, bir de oynanış videosu yayınladı. 4 Ekim 2019’da konsol ve bilgisayar platformu için lansmana çıkacak olan yapımda oynanış mekanikleri oldukça kaliteli bir yapıda karşımıza çıkacak.

Ubisoft, Wildlands’daki eksiklikleri de giderecek olan Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint daha sürükleyici bir oynanışa sahip olacak. Oyun içerisinde çeşitli hava şartları da yer alacak. Yağmurlu ve güneşli gibi hava seşenekleri arasında benzersiz görevleri yerine getirmeye çalışacağız. Oyuncular ilerlerken çeşitli araçları kullanabilecek ve daha hızlı yol alabilecekler. Wildlands’da yer almayan bir dizi silahı da bünyesinde bulunduracak olan yapımda oyuncular gerçekçi yaralanma efektleri ile karşılaşacaklar. Karakterimizin vurulduğu yerlerinden kanlar akacak, tedavi edecek ve iyileşme sürecini de takip edebileceğiz.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint’in oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint: 4K Official Gameplay Walkthrough | Ubisoft [NA]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.