Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Witcher 3 İçin Yapımcı Yeni Mod Yayınladı

Immersion and Gameplay Tweaks adlı yeni Witcher 3 modu doğrudan CD Projekt RED yapımcısı tarafından hazırlandı.

CD Projekt RED’de çalışan ve The Witcher 3’ün oynanış kısmının asıl tasarımcısı olan Andrzej Kwiatkowski, popüler RPG oyunları için kendi başına bir mod tasarladı. Bu yeni modla birlikte Witcher 3’ün oynanabilirlik kısmında bir dizi değişiklik yapılırken, oyun biraz daha ‘derin’ hâle geliyor, örneğin loot oranları azaltılıyor ya da yeni bir konsol komutuyla karakterin gelişimi başa alınabiliyor.

The witcher 3 icin yapimci yeni mod yayinladi 1

Immersion and Gameplay Tweaks adı verilen bu The Witcher 3 modunun yeni sürümünde önceki sürümlerdeki bazı hatalar da düzeltiliyor. Örneğin yayınlanan bir önceki sürümde yeteneklerin tüm yavaşlatma etkileri hata veriyordu ve Geralt’ı hızlandırması gereken eşyalar, onun yerine yavaşlatıyordu. Ayrıca bazı fiziksel saldırıların yaratıklara hasar vermemesi hatası da giderildi.

Bilmeyenler için modun tam olarak ne amaçla hazırlandığından da bahsedelim. Bu güncelleme oynanış konusundaki bazı eksiklere ekleme yapıyor. Mesela yeteri kadar güçlü olmayan çeşitli skill ve eşyalar güçlendiriliyor, kozmetik değişiklikler geliyor ve hatalar düzeliyor.

Andrzej Kwiatkowski tarafından yayınlanan modu indirmek isterseniz buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca modun Enhanced Edition adlı bir diğer modla uyumlu olmadığını da hatırlatalım.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.