Uzun süredir büyük başarılar gösteren aktör Norman Reedus, The Walking Dead‘in son sezon çekimleri sırasında ufak çaplı bir beyin sarsıntısı geçirdi. Aktörün menajeri olan Jeffrey Chassen, çarşamba günü Deadline dergisinde bu haberi doğruladı. Gün geçtikçe iyi olduğu haberini aldığımız aktörün yakında işe geri döneceği bilgisi ise yüreklere su serpti.
Aktörün bu denli bir sağlık problemi yaşamasının sebebi hala bilinmiyor. Olayın Reedus’un çekimleri sırasında mı yoksa sette mi meydana geldiği henüz açıklanmadı. Haber ilk olarak, Reedus ve diğer oyuncu arkadaşlarının bu hafta sonu görünmesinin planlandığı Florida merkezli bir çizgi roman ve pop kültürü kongresi olan Fandemic Tour aracılığıyla öğrenildi.
The Walking Dead Son Sezon Hazırlığında

Kongre ise, bu kötü haberden dolayı iptal edildi. The Walking Dead‘den Jeffrey Dean Morgan, Melissa McBride, Seth Gilliam, Cailey Fleming, David Morrissey ve Sarah Wayne Callies’in bu hafta sonu Georgia Dünya Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan etkinliğe katılması planlanıyor. Sakatlığın aynı zamanda uzun süredir devam eden diziye de yansımaları oldu. Bundan dolayı dizinin bitiş tarihinde ertelemeler yaşandı.
Tartışmalı olaylar yaşayan ve 7 Mart’ta, altı bölümle sınırlı olacak dizi Isle of the Dead resmi olarak 2023’te çıkış yapacaktı.

