Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Surge 2’nin Season Pass’i Satışlara Açıldı!

The Surge 2'nin bu yıl ki yol haritası ortaya çıktı.

Eylül 2019’da lansmana çıkan The Surge 2 dünyanın dört bir yanında oynanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yaptığımız haberler de The Surge 2’nin yeni Season Pass’ını yakında oyunculara sunacağından bahsetmiştik. Yeni Pass satışlara açıldı.

The Surge 2’nin Season Pass’i Satışlara Açıldı 2

Steam üzerinde bilgisayar oyuncuları tarafından ‘çoğunlukla olumlu’ olarak değerlendirilen The Surge 2 oyuncularına zengin bir Season Pass sunuyor. Oyunun yayıncısı olan Focus Home Interactive oyunculara sunulan Season Pass’in içeriklerini de duyurdu. Yeni Pass’te oyunculara yeni silahlar, techizatlar ve yeni bir hikâye bölümü sunuluyormuş.

Altchar’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre geliştirici Deck 13 ve yayıncı Focus Home Interactive oyuna daha fazla içerik eklemek istiyorlarmış. Kasım 2019’da lansmana çıkacak olan yeni bir güncelleme eşliğinde oyunculara 13 yeni ve farklı silah modeli sunulacakmış. Şuanda bu silahların aynı anda oyuna gelip gelmeyeceği konusunda net bir bilgi yer almazken muhtemelen sıradaki güncelleme ile oyuna geleceği tahmin ediliyormuş.

Yeni Season Pass’i satın alan tüm oyunculara ücretsiz olarak özel Borax-I Quantum silahı sunulacakmış. Aralık 2019’da ise yine oyun içerisine yeni içerikler eklenmeye devam edilecekmiş. Buna ek olarak Ocak 2020’de geliştirici ekip son bir güncelleme daha sunacakmış. Bu güncellemeler ile oyunculara yeni içerikler sunulacakmış.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.