Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Surge 2’nin Hikâye Fragmanı Paylaşıldı!

The Surge 2'nin yeni görüntüleri merak uyandırıcı.

Aksiyon rol yapma oyunu olarak ilk kez 2017’de lansmana çıkan The Surge ikinci sürümü ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Focus Home Interactive tarafından yayıncılığı üstlenilen yapım ikinci sürümüne dair yeni bir hikâye fragmanı aldı.

The Surge 2’nin Hikâye Fragmanı Paylaşıldı 2

24 Eylül’de lansmana çıkacak olan The Surge 2 ön siparişlerde satışlarına devam ediyor. Sürükleyici bir hikâyeye sahip olacak olan yapım hem robotik hem de insansı savaşları konu alarak karşımıza çıkacak. Modern teknolojinin ötesinde bir oynanış atmosferine ev sahipliği yapacak olan oyunda fantastik demirden yaratıklarda yer alacak. Oldukça güçlü zırhlara sahip olacak olan bu yaratıklar oyun içerisinde bizleri oldukça zorlayacak.

13 Eylül itibari ile oyuncularına yeni bir hikâye fragmanı yayınlayan The Surge 2 sesli olarak hem hikâyesini anlatıyor hem de yeni görüntüleri oyunculara gösteriyor. Oldukça sürükleyici bir oynanış yapısı ile karşılaşacağımız oyunda hem merak edecek hem de aksiyona doyacağız.

Farklı karakter modellerinin de yer aldığı oyunda erkek ve dişi olmak üzere çeşitli karakter seçimleri de yapılabilecek.

Oyun 190.00 TL fiyat etiketine sahip.

Yeni fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

The Surge 2 - Story Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.