Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Sinking City’den 12 Dakikalık Oynanış Videosu Geldi!

The Sinking City'nin yeni oynanış videosu geldi.

27 Haziran 2019’da konsol ve bilgisayar platformu için lansmana çıkacak olan The Sinking City oyuncular tarafından merakla beklenirken, yeni bir oynanış videosu da oyuncular ile paylaşıldı. Yeni videoda çeşitli detaylar kameralara yansıyor.

The Sinking City’den 12 Dakikalık Oynanış Videosu Geldi 2

Bizleri 1920’li yıllara götürecek olan The Sinking City, Birleşik Devletler’in doğu yakasında yer alan ve yarı batık şehir olarak bilinen Oakmont’a götürecek. Yaratıklar tarafından ele geçirilen Oakmont zor zamanlar geçiriyor. Ele geçirmeye çalışacağımız bu şehirde doğa üstü olayları da araştıracak ve adeta özel bir dedektiflik yapacağız. Uçsuz bucaksız bir açık dünyada mücadele edeceğimiz yapımda bazen kare üzerinde bazen de su altında keşifler gerçekleştireceğiz.

Türkçe dahil olmak üzere 16 farklı dil seçeneğine sahip olacak olan yapım, yeni 12 dakikalık oynanış videosu ile oyunculara çeşitli detaylar sunuyor. Diyalog sahneleri ile oyuncuları bilgilendiren oyun fantastik karakterlere de ev sahipliği yapıyor. İngilizce seslendirmeler ile bizleri yönlendirecek olan oyunda, dedektifiğimiz ile üçüncü şahıs kamera açıları eşliğinde ilerleyeceğiz.

Cinayetleri de inceleme fırsatı bulacağımız oyunda ipuçlarını toplyarak ilerlemeye çalışacağız.

Yeni oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

The Sinking City | A Delicate Matter - Commented Gameplay

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.