Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Sims 4, Xbox One Oyunlarına Ekleniyor

Sims serisinin sevilen üyesi The Sims 4, Xbox One'a geliyor. Oyunun Playstation 4'e ne zaman geleceği konuşulmaya başlandı.

Maxis tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan The Sims 4, konsol dünyasına adım atmaya başlıyor. Bugüne dek sadece PC platformu için yayınlanan oyunun Xbox One oyun kütüphanesine ekleneceği duyuruldu. The Sims 4, ilk defa bir konsol için çıkış yapacak. Playstation 4‘e gelip gelmeyeceği merak konusu. Ancak şu ana dek Playstation 4 için bir açıklama yapılmış durumda değil. Sims serisi, ilk oyunun piyasaya çıktığı günden bu yana PC platformu üzerinden yüksek satış oranlarına ulaşmayı başarıyor. Konsollardaki satış rakamlarının nasıl olacağını öngörmek güç, fakat aynı konseptte çok fazla oyuna sahip olmayan konsol oyuncularının The Sims 4’ün satışlarını yüksek tutacağını tahmin edebiliriz.

Oyunun Xbox One çıkış yapmasını kutlamak için, konsol oyuncularının içerik yağmuruna tutulacağını söyleyebiliriz. Ön siparişle oyunu satın alanlar yeni ve özel kıyafetler, daha önce Sims dünyasında yer almamış dekorasyon malzemeleri ve çok sayıda özgün içerik sahibi olacaklar.

Oyunun Playstation 4 için çıkış yapıp yapmayacağı henüz belli değil. Bu konu hakkında konsol oyuncularından gelecek talep doğrultusunda bir gelişme yaşanması bekleniyor. Oyun, 17 Kasım 2017 tarihinde Xbox kütüphanesine eklenecek. Deluxe Party Edition versiyonu daha önce satışa çıkacak ve 14 Kasım 2017 tarihinde oyuna erken erişimle giriş yapmak isteyenler tarafından tercih edilecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.