Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Aksiyon Sinemasının Üç Devi, Netflix Projesinde Buluşuyor

2011 yapımı aksiyon filmi The Raid, Netflix'in ellerinde yeniden hayat buluyor. Aksiyon sinemasının üç dev yönetmeni Gareth Evans, Patrick Hughes ve Michael Bay, remake projesi için bir araya geliyor.

Yönetmenliğini ve senaristliğini Gareth Evans‘ın üstlendiği aksiyon filmi The Raid, 2011 yılında vizyona girdiğinde müthiş bir etki yaratmıştı. Toronto, Sundance ve SXSW gibi ünlü festivallerden ödülle dönen yapım, aksiyon sinemasına yeni bir bakış açısı kazandırmıştı. Modern aksiyon filmlerinin tonunu ve çıtasını belirleyen film, Netflix‘in maharetli ellerinde yeniden hayat buluyor.

Deadline’ın haberine göre remake projesinin yapımcılığını Evans ve aksiyon filminin ikonik yönetmeni Michael Bay üstlenecek. Yönetmen koltuğunda Hitman’s Wife’s Bodyguard ve Cehennem Melekleri 3 gibi yapımlardan tanıdığımız Patrick Hughes oturacak. Hughes, senaryoyu James Beaufort ile birlikte yazacak.

The Raid’in Netflix Uyarlaması Dev İsimlere Emanet

the raid netflix

Evans tarafından yazılan ve yönetilen orijinal The Raid, acımasız bir gangster ve onun katiller ordusu tarafından yönetilen yüksek bir gecekondu mahallesinde kapana kısılan seçkin bir Endonezya SWAT ekibi hakkındaydı. Netflix uyarlaması ise Philadelphia’nın Badlands bölgesinde, bir uyuşturucu baronunu yakalamak için kartele yerleştirdiği muhbirleri kullanan elit bir gizli DEA (Uyuşturucu ile Mücadele Dairesi) ekibini konu alacak.

Daha önce, Arınma Gecesi, Kaptan Amerika: Kış Askeri ve Hitman’s Wife’s Bodyguard gibi filmlerden tanınan Frank Grillo’nun başrolünde bir Raid remake’i üzerinde çalışılıyordu. Fakat Grillo ve yönetmen Joe Carnahan’ın The Raid’in haklarına sahip olan XYZ Films ile yollarını ayırması, projenin iptal edilmesine yol açmıştı.

Netflix tarafından geliştirilen The Raid filminin oyuncu kadrosu ve çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

The Raid | Official US Trailer HD (2011)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.