Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Piano’nun Çıkış Tarihi Belli Oldu!

The Piano 4 Haziran'da Steam'de yayınlanacak.

Mistaken Visions tarafından bilgisayar platformu için geliştirilen The Piano’nun çıkış tarihi nihayet belli oldu.

The Piano’nun Çıkış Tarihi Belli Oldu 2

Steam’de tek oyunculu bir oyun olarak boy gösteren The Piano aylardır beklenen çıkış tarihini nihayet duyurdu. Aksiyon ve macera oyunları arasına önümüzdeki aylarda katılacak olan yapım, 4 Haziran’da Steam’de tam sürüm olarak oyun severlere sunulacak. Karanlıklarla dolu bir dünyada yer alacağımız oyunda, bir dedektifi canlandıracak ve bize verilen görevleri başarı ile yerine getirmeye çalışacağız. Oyun içerisinde esrarengiz olaylar ile karşı karşıya kalacak ve bu olayları anlamak için mücadele edeceğiz.

Gerilim yüklü sahnelere sahip olan oyun, fantastik canlılara da ev sahipliği yapıyor. Tek oyunculu bir yapıya sahip olarak karşımıza çıkacak olan yapım, sürükleyici atmosferi ile de oyuncuların adeta nefesini kesecek. Altyazı seçenekleri ile oyuncuları senaryoya dahil edecek olan yapım belirli bir hikaye üzerinden ilerlemektedir. Korku yüklü sahneler ile gerilim dolu bir atmosfere girecek ve olayları çözmeye çalışacağız.

Mistaken Visions tarafından geliştirilen ve bilgisayar oyuncularına sunulacak olan The Piano, 4 Haziran’da çıkış yapacak.

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7

İşlemci: 2.8GHz

Bellek: 2 GB RAM

Ekran Kartı: nVidia GeForce 8600/9600GT or equivalent

DirectX: Sürüm 9.0c

Depolama: 7 GB kullanılabilir alan

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.