Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Outer Worlds’un Çıkış Tarihi Sızdırıldı!

The Outer Worlds 6 Ağustos'ta çıkabilir.

Obsidian Entertainment’in 2019 oyunu olacak olan The Outer Worlds oyun dünyası tarafından merakla bekleniyor. Oyunun içeriği ve grafik açıları oyuncuların iştahını açarken bekleyişte sürüyor. Konsol ve bilgisayar platformunda oynanacak olan yapım, Steam’de de sergilenmeye başlanmıştı. Bugün gelen bilgiler ile oyunun çıkış tarihi sızdırıldı.

The Outer Worlds’ün Çıkış Tarihi Sızdırıldı 2

Tek oyunculu bir RYO oyunu olacak olan The Outer Worlds, birinci şahıs kamera açıları eşliğinde bizleri aksiyon dünyasına götürecek. Oldukça geniş içeriklerin yer aldığı yapımda gerçeklikten ziyade fantastik bir oynanış karşımıza çıkacak. Private Division imzası ile oyunculara sunulacak olan yapım, konsol ve bilgisayar platformunda 4K 60 fps deneyimi ile karşımıza çıkacak.

PC Games N’in haberi ile edindiğimiz bilgilere göre oyunun çıkış tarihi 6 Ağustos olarak sızdırılmış.SteamDB’de oyunun resmi sayfasından edinilen bilgilere göre oyunun çıkış tarihi 6 Ağustos  olarak duyurulmuş. Daha doğrusu bu bilgi SteamDB sayfasında görülmüş. Şuan bu bilgi kaldırılmış olabilir.

Oyunun geliştiricisi ve yayıncısı henüz bu çıkış tarihini doğrulamazken, oyunla ilgili şu sıralar herhangi bir gelişme de yok.

Yapım 2019 içerisinde konsol ve bilgisayar oyuncularına sunulacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.