Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Outer Worlds’den 40 Dakikalık Bir Gösterim Geldi!

The Outer Worlds'ün PlayStation 4 oynanış videosu yayınlandı.

Aylardır beklenen oyunlar arasında yer alan The Outer Worlds dün yeni görüntüler ile gündeme gelmişti. Bugün de oyun içerisine dair yeni görüntüler oyuncular ile paylaşıldı. 40 dakikalık yeni videoda oyun içerisine dair tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

The Outer Worlds’den 40 Dakikalık Bir Gösterim Geldi 2

Obsidian Entertainment’in 2019 model oyunu olarak 25 Ekim’de lansmana çıkacak olan The Outer Worlds Unreal Engine oyun motoru ile geliştirildi. Bilgisayar platformu için Epic Store’a özel olan yapım şuanda ön siparişlerde de yer alıyor. Oyunculara alışılmışın dışında bir gezegen ve oynanış yapısı sunacak olan oyun tek oyunculu yani hikâye tabanlı olarak oynanabilecek.

GamingBolt’un haberi ile izleme fırsatı bulduğumuz 40 dakikalık oynanış videosunda oyunun PlayStation 4 platformunda nasıl göründüğü gözler önüne seriyor. Eşsiz bir görsel tasarıma sahip olacak olan oyunda PlayStation 4 platformunda oyunculara en iyi aksiyon deneyimi sunmayı vadediyor.

Video içerisinde yer yer diyalog sahneleri de oyunculara gösteriliyor. Hem sesli hem de altyazılı olan diyalog sahnelerinde oyunculara çeşitli ipuçları da sunuluyor.

40 dakikalık oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

The Outer Worlds: 40 minutes of PS4 gameplay

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.