Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Outer Worlds Xbox One X’te 4K Olarak Oynanabilecek, PlayStation 4 Pro’da 4K Olarak Oynanamayacak!

The Outer Worlds'ün performansı platformlara göre farklılık gösterecek. En iyi deneyim Xbox One X'te yaşanacak.

Çıkışına sayılı günler kalan The Outer Worlds’den yeni detaylar gelmeye devam ediyor. 25 Ekim’de bilgisayar ve konsol oyuncularına sunulacak olan yapım hangi platformlarda 4K olarak çalışacak bugün duyurmuş.

The Outer Worlds Xbox One X’te 4K Olarak Oynanabilecek PlayStation 4 Pro’da 4K Olarak Oynanamayacak 2

2019’un beklenen oyunlarından bir tanesi olan The Outer Worlds için çıkış tarihi her geçen gün yaklaşmaya devam ederken oyun hakkında yeni bilgiler de günyüzüne çıkmaya devam ediyor. Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen yapım zengin içeriği ile oyuncuları daha önce hiç karşılaşmadıkları bir gezegenin derinliklerine götürecek.

Yeni bir gezegeni keşfetmeye çalışacağımız oyunun 4K olarak da oynanabileceğini daha önceki haberlerimizde belirtmiştik. Bugün gelen bilgiler ile oyunun PlayStation 4 Pro’da 4K olarak oynanamayacağı belli olurken, Xbox One X’te ise 4K olarak oynanabileceği gelen bilgiler arasında yer aldı.

Daha önce hikâyesi, karakterleri ve oynanışına dair çeşitli bilgileri oyuncular ile paylaşan geliştirici ekip, oyunun Xbox One X’te 4K’yı desteklemeye devam edeceklerini, hem performans hem de görsel olarak en iyi deneyimi oyunculara sunacaklarını belirtmiş.

Altchar’ın haberine göre şirket sözcüsü Windows Central’e verdiği röportaj da oyunun Xbox One X’te 4K çözünürlüğü desteklerken, PlayStation 4 Pro’da sadece 1080p’de çalışacağını belirtmiş.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.