Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Game Awards’da Rage 2’nin Yeni Fragmanı Yayınlanacak!

Rage 2, The Game Awards'da görünecek.

7 Aralık Cuma günü ABD’nin Los Angeles kentinde düzenlenecek olan The Game Awards yani Oyun Ödülleri gecesinde yeni oyunlara yönelik fragmanlar da karşımıza çıkacak.

The Game Awards’da Rage 2’nin Yeni Fragmanı Yayınlanacak 2

2018 yılına damga vuran oyunların ödüllendirileceği The Game Awards gecesinde ünlü bir oyun da boy gösterecek. Bu yıl oldukça adından söz ettiren Rage 2, 2019 yılının Haziran ayında karşımıza çıkacak. Birinci şahıs nişancı oyunu olarak adından söz ettirecek olan yapım, konsol ve bilgisayar platformunda oyunculara sunulacak. Oyun Ödülleri gecesinde yeni bir fragmanını oyun severlerin beğenisine sunacak olan yapım iştahları yine kabartacak gibi görünüyor.

Günümüzün popüler oyun yayıncılarından birisi olan Bethesda tarafından yayınlanacak olan Rage 2, id Software ve Avalanche Studios işbirliği ile geliştiriliyor. Oyunun resmi Twitter hesabından yayınlanan kısa bir trailer’da iki karakterin araçla ezilerek öldürüldüğü gösterilirken oyunculara yeni bir fragmanında Oyun Ödülleri gecesinde sunulacağı bilgisi veriliyor. Hatırlayacağınız üzere oyunun ilk fragmanı Mayıs ayında oyuncularla paylaşılmıştı.

Unutmadan hatırlatalım, Cyberpunk 2077’nin yayıncısı olan CD Projekt Red, The Game Awards’a katılmayacak. Buna ek olarak gecede 10 farklı oyunun duyurulması bekleniyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.