Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Elder Scrolls Online v4.0.11 Güncellemesi Yayınlandı

ESO'da haftalık güncelleme ve sunucu bakımı yapıldı.

Bethesda ve Zenimax ortaklığında hazırlanan popüler MMORPG oyunu The Elder Scrolls Online için bugün v4.0.11 numaralı yeni güncelleme yayınlandı. Bu yamayla birlikte oyunda bir süredir rahatsız edici olan düşme hatası düzeltilirken, aynı zamanda oyuncuların yaşadığı görünmezlik sorunları da ortadan kaldırılıyor.

the elder scrolls online 4 0 11 guncellemesi yayinlandi 1

Yeni The Elder Scrolls Online güncellemesiyle birlikte Crown Store’a Fang Lair ve Scalecaller motifleri de eklenirken, bu motiflerle ilişkili buglar da düzeltildi. Aynı zamanda yakın gelecekte kimsenin de bu hatalardan etkilenmemesi planlanıyor. Yeni yayınlanan The Elder Scrolls Online yamasının boyutu ise toplamda 87MB ve istemciyi açtığınızda otomatik olarak inmeye başlıyor.

Arayüzde ve gamepad modunda da değişiklikler yapılırken, yeni yama sonrası The Elder Scrolls Online çok daha stabil hâle geldi.

The Elder Scrolls Online’da ayrıca bir süredir günlük ödül sistemine geçiş yapılmıştı. Oyuna artık her gün giriş yaptığınızda sizi farklı hediyeler bekliyor ve Haziran ayı da dün tamamlandı. Artık Temmuz ayı ödülleri bulunuyor ve The Elder Scrolls Online’a her giriş yaptığınız gün farklı bir hediye kazanıyorsunuz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.