Tom Clancy’s The Division, 2016’da ilk çıktığında oyun dünyasında ciddi bir heyecan dalgası yaratmıştı. Özellikle karantina altındaki New York tasviriyle öne çıkan yapım; karlı sokaklar, terk edilmiş binalar ve çevresel hikaye anlatımı gibi unsurlarıyla dönemi için oldukça etkileyiciydi.
Ayrıca online RPG ile üçüncü şahıs nişancı türünü harmanlaması, loot odaklı yapısı ve PvPvE alanlarıyla farklı bir deneyim sunuyordu. The Division serisinin yapımcısı ve Star Wars Outlaws’ın kreatif direktörü Julian Gerighty, The Division 3‘ün The Division 1 kadar büyük bir etki yaratacağını iddia etti.
Division 3, İlk Oyun Kadar Büyük Bir Etki Yaratacak
2023 yılında serinin üçüncü oyununun duyurusu ile The Division serisine geri dönen Gerighty, oyunu bir “canavar” olarak tanımladı. New Game+ Showcase etkinliğinde konuşan deneyimli yönetmen, Ubisoft’un Massive Entertainment‘ta şu anda geliştirilmekte olan oyun hakkında fazla bilgi paylaşamayacağını, ancak proje hakkında heyecanlı olduğunu söyledi.

Gerighty, “The Division 3 yapım aşamasında. Bu bir sır değil, zaten duyuruldu. Muazzam bir oyun olacak gibi görünüyor. Massive’in bu duvarları içinde, Division 1 kadar büyük bir etki yaratacağını düşündüğüm bir şey üzerinde çok sıkı çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
İlk olarak 2023 yılında duyurulan The Division 3‘ün şu anda bir çıkış tarihi yok. Ayrıca hangi platformlar için geliştirildiğini de henüz bilmiyoruz, ancak detaylar için çok fazla beklemek zorunda kalmayacağımızı umuyoruz.

