Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Division 2 Yeni Nesil Güncellemesi Almayacak

Massive, The Division 2'ye yeni nesil bir yükseltme yapmayacak, çapraz ilerleme ve bir hayatta kalma oyun modu eklemeyecek.

Massive Entertainment’tan Tom Clancy’s The Division 2, bir dizi yeni içerik ve yaşam kalitesi güncellemeleri almaya devam edecek ancak stüdyo, yeni nesil yükseltmeler ve gelecekteki içerikle ilgili bazı talihsiz haberler paylaştı.

The Division 2 için daha fazla geliştirme, başlangıçta 4. sezon hikayesiyle tamamlanmış olsa da, Massive oyunu yeni içerikle desteklemeye devam edeceğini açıklamıştı ancak stüdyonun şu anda oyuna yeni nesil bir yükseltme, çapraz ilerleme veya bir hayatta kalma oyun modu ekleme planı yok.

The Division 2 Desteklenmeye Devam Edecek

The Division 2

The Division 2 serisinin nereye gittiği veya ne beklendiği sorulduğunda, Massive yaratıcı yönetmen Yannick Banchereau, tüm söylentileri ortadan kaldırmak için Twitter‘a gitti. Oyun, yeni nesil platformlarda oynanabilir ancak Banchereau, stüdyonun oyuna yeni nesil bir görsel yükseltme yapma planı olmadığını açıkladı. Ayrıca, The Division 2‘nin karakter tasarruflarını nasıl ele aldığını tartışırken Banchereau, veritabanlarının platformlar arasında aktarılamayacağını da söyledi.

Oyuncular ayrıca oyunda bir Hayatta Kalma modunun görünüp görünmeyeceğine dair bir cevap istiyorlardı, onun da gelmeyeceği doğrulandı. Massive 2016’da The Division için oyuncuların zorlu hava koşullarını desteklediği, ganimet topladığı ve bir virüs oyuncuları öldürmeden önce şehirden çıkardığı Hayatta Kalma oyun modunu yayınladı. Oyuncular bu fikri oldukça sevmişti. Bunun yanı sıra şu an itibariyle yeni içerik bekleyebilirsiniz ancak oyunun yeni nesil konsolların gücünden faydalanmasını beklemeyin. Oyunun PS4’te nasıl göründüğü, kare hızı yükseltmesinin yanı sıra PS5 ile aynı görünecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.