Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Division 2 DirectX 12’de Daha Hızlı Çalışacak

The Division 2 optimizasyon olarak da geliştiriliyor.

Ubisoft’un teknik yönetmeni Calle Lejdfors PCGamesHardware ile bir röportaj yaptı ve yeni oyunları The Division 2’nin de önceki oyun gibi DirectX11 ve DirectX 12 desteklerine sahip olacağını açıkladı. Ayrıca oyun tıpkı Resident Evil 2 Remake’de olduğu gibi DirectX 12’de daha iyi ve daha hızlı performans gösterecek.

the division 2 directx 12de daha hizli calisacak 1

Calle Lejdfors şu sözleri kullandı:

Evet, hâlâ DX12’yi destekliyoruz ve The Division 2’de DX12 performansı DX11’in üstüne çıkacak. Aynı zamanda gelecekte de oyun üzerinde geliştirmeler yapılacak.’

Bilindiği gibi DX12 çoklu çekirdek işlemcilerde DX11’e göre daha verimli çalışıyor ve bu da işlemciye bağlı sahnelerde ve kare oranlarında daha iyi performans alnamına geliyor. Tabii ki asıl testi oyun çıktığı zaman gerçekleştirebileceğiz ve hem DX12, hem de DX11 performansını göreceğiz.

Şimdilik söylenenlere göre The Division 2’yi DirectX 12’de daha verimli şekilde oynayabileceğiz. Ubisoft’un son oyunu 15 Mart 2019 tarihinde çıkış yapacak ve gerçekten de kısa bir süre kaldı. Oyunun yeni özellikleri merak konusu olurken, optimizasyonun da bu sefer daha iyi olacağını ümit ediyoruz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.