Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Culling Mayıs Ayında Kapanıyor!

The Culling 15 Mayıs'ta sunucularını kapatıyor.

Xaviant Games tarafından geliştirilen The Culling Xbox One ve PC platformu için ilk kez 2016 yılında yayınlanmıştı. Kısa bir süre erken erişimde oynanan yapım, 2017’nin Ekim ayında tam sürüm olarak oyuncuların karşısına çıkmıştı.

The Culling Mayıs Ayında Kapanıyor 2

Hayatta kalma temalı bir oynanışa sahip olan The Culling, günümüzde oynaması ücretsiz olarak hem bilgisayar hem de Xbox One platformunda oynanmaya devam ediyor. Çok oyunculu modlara sahip olan yapımda dünyanın dört bir yanındaki oyuncular ile mücadele ediyor ve hayatta kalmaya çalışıyoruz. Steam’de bilgisayar oyuncuları tarafından ‘karışık’ olarak değerlendirilen yapım, Mayıs ayında tüm sunucularını kapatacak.

PC Gamer’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre The Culling, ücretsiz olarak yayınlanmasından bu yana beklenen gelire bir türlü ulaşamamış. Elde edilen gelir oyunu geliştiren ekibin beklentilerini karşılamadığı için oyunun geliştirilmesi için de yeterli görünmüyormuş. 15 Mayıs’tan itibaren sunucuların çevrimdışı olacağı yapım yayından da kaldırılacak. Oyuncular 15 Mayıs’a kadar The Culling’i ücretsiz olarak oynayabilirler.

Battle royale modu ile oyuncuların beklentisini bir türlü karşılamayan The Culling tabiri caizse havlu atmayı tercih ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.