Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Crew 2’ye 3 Ekim’de Yeni Araçlar Geliyor!

The Crew 2'nin güncellemesi yolda.

Geçtiğimiz Haziran Ayında konsol ve bilgisayar oyuncularına sunulan The Crew 2 yeni bir güncelleme alacak. Güncelleme ile oyunculara yeni araçlar sunulacak.

The Crew 2’ye 3 Ekim’de Yeni Araçlar Geliyor 2

Fiyatı ile eleştiri oklarının hedefi olan The Crew 2 oldukça yüksek satış rakamlarına imza atarak bekleneni karşılamayı başarmıştı. 3 farklı paket halinde satılan yapım konsol ve bilgisayar platformunda şu sıralar keyifle oynanırken, 3 Ekim’de yeni bir güncelleme alacağını duyurdu. Oyuncuların yüzünü güldürecek olan duyuruda yeni araçların geleceği özellikle belirtildi.

VG247’nin yabancı web sitesinde yer alan habere göre başarılı oyunun ilk güncellemesinin adı Gator Rush olarak belirlenmiş. Oyuna gelecek olan güncellemeyi kutlamak amacıyla Ubisoft ücretsiz bir hafta sonu düzenleyecek ve The Crew 2 ücretsiz olarak oynanabilecekmiş. Güncelleme ile oyuna üç farklı hovercraft aracı oyundaki yerini alacakmış. Ayrıca güncelleme ile Michigan Gölü ve Glacier Parkı’nın etrafı da yeniden tasarlanıyor.

Son olarak güncelleme oyuna bir de zorluk modu getiriyor. Bu modun adı da Ace mod olarak belirtiliyor. Güncellemeye Season Pass üyeleri daha erken sahip olabilecekler. Diğer oyuncular ise 3 Ekim itibari ile yeni güncellemeye sahip olabilecekler.

Oyunun ücretsiz hafta sonu 27 Eylül’de başlayacak ve 30 Eylül akşamı sona erecek. Belirtilen hafta sonu Uplay için geçerli olacak.

Gator Rush güncellemesinin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

THE CREW 2 : Gator Rush | Trailer | Ubisoft

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.